Hvordan Monter en Carlisle Tire

Carlisle Dekk Selskapet har eksistert siden 1917 da Charles Moomy begynte virksomheten i Carlisle, Pennsylvania. Han begynte å selge slanger til stor katalog firmaet Montgomery Ward and Company har mindre enn 35 ansatte. I dag Carlisle Dekk produserer dekk for alt fra ATV (All Terrain Vehicles) til luftfart kjøretøy. Montere en Carlisle dekk på en ATV er litt annerledes enn å montere et dekk på en bil. Du trenger
skrutrekker
Vise grep tang
Ratchet stroppen
Air kompressor
Valve stem verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Sett dekket ned på gulvet og plassere felgen sentrert på toppen av det. Den siden av felgen med ventilstammen skal vende opp.
2

Push ene side av den nedre ende av felgen skal skyves inn i åpningen i dekket og holde skyve til dekket start å hule i.
3

Sett skaftet på en skrutrekker i mellom felgen og dekket. Bruk skrutrekkeren for å jekke den gjenværende dekket over kanten før den nedre enden er fullt inne i dekket.
4

Snu dekket og felgen over slik at du kan se rim på innsiden av dekket. Trykk så mye av den nå øvre ende av felgen ut gjennom toppen av dekket.
5

Sett et par tenger skrustikke grep rundt kanten av felgen som stikker ut av toppen av dekk . Dette vil hindre at dekk formen sklir tilbake opp over kanten.
6

Sett skrutrekkeren mellom dekket og felgen, denne gangen tvinger dekket ned slik at resten av felgen kanten til å komme ut . Arbeid sakte rundt kanten til hele toppen av felgen kommer ut av dekket.
7

Pakk en skralle stropp lengderetningen rundt dekket og sentrer det langs dekk. Stram remmen til det er bare å holde på dekket.
8

Fest slangen av en luftkompressor til ventilen stammen og blås dekket. Løsne stroppen som det blir oppblåst og fjerne den umiddelbart når dekket er full.
9

Stram ventilen stammen med en ventil stammen verktøyet og sette hjulet på bilen din. Fest hjulet på plass med slepe nøtter og en lug mutter verktøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117782.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles