Hvordan Winterize Min Jayco RV

Jayco er et amerikansk selskap basert i Middlebury, Ind Siden slutten av 1960-tallet, har Jayco vært produksjon fritidskjøretøy som brukes til camping, helgeturer og ferier. Jayco camperne har en frisk vanntank og en VVS-system som gir on-demand vann når kranene er slått på vasken bassenget eller dusj, selv når byens vann hookups er ikke tilgjengelig. Men hvis du lagrer Jayco RV i minusgrader, må rørsystemet bli vinterisert for å unngå skade. Du trenger
Skiftnyckel
Air kompressor
Blowgun vedlegg for luftkompressor
Flat skrutrekker
en gallon frostvæsken
Vis flere instruksjoner

1

krype under RV din og finn hvit plast ferskvann tank. Tapp eventuelt gjenværende vann i tanken ved å fjerne pluggen på undersiden av tanken med en skiftenøkkel skrudd i retning mot urviserne. Bytt ut bunnpluggen og trekk den gang alt vannet har rent ut.
2

Slå på den elektriske vannpumpen bryteren på kontrollpanelet ved kjøkkenbenken. La pumpen kjøres i 15 til 20 sekunder for å utvise alt vann fra det. Ikke la pumpen gå lenger enn 20 sekunder, når vannet er utvist, pumpen slik at det skades går tørr
3

Åpne alle varmt og kaldt vann ventiler, inkludert. kjøkkenbenken, bad dusj og servant og toalett. Åpent hele avløp så godt slik at at frostvæsken ikke samle seg i vask bassenger eller toalett bolle og forårsake misfarging.
4

Koble en blowgun vedlegg til enden av slangen på en luftkompressor, med quick-release hylsen på slangen. Slå på kompressoren og gjør at lufttrykket å bygge opp. Merk: Maskinen vil slå seg av automatisk når det luft tank er trykksatt
5

Lirk den lille skjermen fra byen vanninntaket på utsiden av tilhengeren med en flat skrutrekker.. Plasser skjermen til side. Sett munnstykket av blåserør vedlegg på din kompressor slange i inntaket så langt som det går. Trykk avtrekkeren på Blåserør, som tvinger luft inn i rørsystemet gjennom byen vanninntak.
6

Fortsett å blåse luft inn i systemet i fem til ti minutter å utvise alt vann fra systemet. Fjern blowgun fra vanninntaket og skyve skjermen tilbake på plass til den er helt på plass.
7

Hell en kopp frostvæsken inn alt av RV avløp, inkludert kjøkken vask, dusj, bad servant og toalett. Tørk overflødig frostvæske fra overflaten med en ren klut for å unngå flekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117683.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles