Slik installerer du en John Deere Gator frontrute

The John Deere Gator er en allsidig off -road kjøretøy , du kan tilpasse den til snørydding , trekk stubber eller bare flytte rundt plenen utstyr på din eiendom. Ikke alle foretrekker den utendørs utseende, og det er ettermarkedet alternativer for å legge en frontrute til din Gator . Dette vil beskytte deg mot regn og fra gjenstander slengt ut fra fronten av bilen . Frontruten installasjon på John Deere Gator er en enkel prosess som bør ta mindre enn 30 minutter . Du trenger
Assistant
frontrute kit
3/8-inch skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne boksen til frontruten kit, og plassere klemmene og bolter fra settet i lommen. Med hjelp av en assistent , løfter opp frontruten og holde det mot fronten av Gator .
2

Pakk klemmer rundt veltebøylen på bilen, og kjøre en bolt fra settet gjennom klemmen og hullet i frontruten. Trekk til bolten på plass med hendene. Gjenta denne prosessen med hver av braketter i settet.
3

Stram en av de beste bolter i klemmen , men ikke stram det fordi du kunne knekke frontruten. Har din assistent justere den andre siden av frontruten til den vises rett, stram deretter bolten i klemmen med en 3/8-inch skralle og socket . Stram alle klemmene til frontruten er sikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117521.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles