Hvordan stabilisere en Travel Trailer

En reise trailer er en ikke-drevne kjøretøy som brukes til camping eller for midlertidige boligkvarter som er slept bak en bil eller pickup lastebil. De fleste reiser tilhengere er selvstendige, inkludert en komplett bad, kjøkken, spisestue og et soverom eller sovealkove. Som kjøretøyet stry, reise trailere har en fjæring å suge opp veien støt. Men mens den er parkert trailer vil sprette og flytte rundt på sine kilder hver gang du går inn i det eller gå rundt inne. Av denne grunn er det viktig å stabilisere reiser trailer for å hindre uønsket bevegelse. Du trenger: Plakater (4) bremseklosser Plakater (4) Stabilizer knekt
Pencil
13/16-inch borekronen selg Electric drill
Skiftenøkkel
Vater
Vis flere instruksjoner
en

Blokker hjulene på tilhengeren før unhitching den fra taue bilen for å holde den fra å rulle. Sett to bremseklosser på forsiden og baksiden av hvert dekk på hver side av tilhengeren. Vær oppmerksom på at bremseklosser er det eneste som vil holde trailer fra å flytte frem og tilbake.
2

Installer stabilisatorene på hver av de fire hjørnene av tilhengeren, hvis den ikke er utstyrt med det. Bruk stabilisator monteringsplate som en mal og hold den mot ønsket sted på tilhengerens ramme fra undersiden av bilen. Marker gjennom stabilisator montering hull på rammen med en blyant. Sett stabilisator til side.
3

Drill om rammen på blyantstreker med 13/64-inch borekrone festet til en elektrisk drill.
4

Hold stabilisering på plass og kjøre i festeboltene gjennom stabilisator montering hull og inn i hullene med en skiftenøkkel slått i klokkens retning. Bruk sveiven følger med stabilisatorer og sørge for at de er fullt stilling før du flytter trailer. Gjenta disse trinnene for de tre andre stabilisatorer.
5

Bruk stabilisatorer å eliminere opp og ned bevegelse av tilhengeren mens parkert. Nivå traileren fra front til bakre bruke tilhengerens tungen jack. Sjekk traileren sin innebygde vateret og sveiv jack med klokken for å heve fronten på tilhengeren og mot klokken for å senke fronten av tilhengeren.
6

Nedre stabilisatorene på den lave siden av tilhengeren ved å plassere sveiven inn på stabilisatoren senking mutter og kranken i en retning mot urviserne inntil tilhengeren er lik på hver side. Sjekk trailer innebygde vater, slik at du ikke skru for langt. Senk stabilisatorene på den høye siden av tilhengeren på samme måten til bunnen av hver stabilisator berører bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117566.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles