Hvordan koble opp Trailer Brake Controller på bobil med Air Bremser

Store lastebiler med luftbremser bruker en take-off fra sin master sylinder til å kommunisere traktoren enhetens lufttrykket til sine tilhengere. Selv om siden midten av 1990-tallet noen store bobiler har hatt luftbremser montert, deres tilhengere ikke har. En foreldet system, surge bremser, pleide å være et alternativ, men er nå betraktet som farlig av politi og RV bransjen. Trailere, reise trailere og dollys slept av bobiler vil bli utstyrt med elektrisk betjente bremser, utplassert ved en trinnvis avgiftsøkning utviklet av en brems kontrolleren i bobilen førerhuset. Kontrollen informasjonen blir overført til bremsene på tilhengeren gjennom en syv-pin stikk. Du trenger:
Seven-pinners trailer sele kontakt (valgfritt)
Brake kontrollenhet, Elektrisk verktøykasse
Lodding kit
Shrink-wrap isolasjon kit
plast zip bånd

Vis flere instruksjoner
en

inspisere bobil og finn slepeforbindelse stikk, som er en rund utløp om to inches i diameter med en fjærende lokk og sju terminaler inne. Hvis du har en pre-attached tilhengerfeste bør du finne den stikk like ved, hvis ikke, vil bobil produsenten har igjen en "dead tail", en sju-leder ledning uten stikkontakt, zip-bundet under bak på bilen .
2

Test funksjonaliteten til pre-installert stikk ved å plugge i en trailer og ha en assistent rapport oppførselen til de ulike lysene som du kjører gjennom side-markør, hale, bremsing, signaliserer . og reversere systemer med bilen kjører, men stasjonær
3

Kjøp en syv-pinners kontakt hvis man ikke er forhåndsinstallert, beslaget er universelt størrelse. Følg produsentens instruksjoner for å feste de syv fargekodede ledninger av din døde halen til de sju i koblingsboksen hub.
4

Monter bremsen kontrolleren i sin "C"-formet brakett hvor du vil har enkel tilgang når du kjører, innen 30 grader av horisontal, og i tråd med den foran /bak aksen av bobil.
5

Finn cab slutten av døde halen wire eller ledningen fra pre -installert sjupluggs stikk, hvis det er nødvendig å kontakte kundesupport personell i din bobil produsenten for å finne ut hvor i dashbordet som regel de feste ledningen. Fire av de syv ledningene vil være i dashbordet, vanligvis fargekodet blå til de elektriske bremsene, svart til batteriet varmt terminal via en innebygd sikring, rød til mikrobryteren over bremsepedalen og hvitt til bakken.

6

Koble ledningene fra bremsen kontrolleren til farge-matchet ledninger fra stikk wire. Lodde tilkoblinger og isolere skjøtene med en shrink wrap kit. Bruk plast zip bånd for å feste noen ledninger som kan skape en tur fare, eller ta kontakt med varme overflater og bevegelige deler.
7

Kalibrer hekta-up brems kontrolleren ved å følge instruksjonene på pakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117404.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles