Installasjonsveiledning for en Cobra ATV frontrute

ATV, eller terrengkjøretøy, er små og lette kjøretøy som er ridd som en motorsykkel, men har et minimum av tre dekk. Som navnet antyder, kan du ri en ATV over bare om alle typer terreng. PowerMadd gjør Cobra II ATV frontruten, som er spesielt designet for å beskytte deg mot hva som kan komme suser på deg når du reiser på landsbygda. Du kan installere en Cobra frontruten ved hjelp av deler som kommer med frontruten og noen enkle verktøy. Du trenger
skrutrekker
17 mm fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Skyv gummituter i hvert av hullene i frontruten. Når de er riktig satt inn, vil du være i stand til å se en ring av gummi på hver side av frontruten.
2

Skyv en spacer i hver av maljer fra innsiden av frontruten. Innsiden er den siden som vender mot deg når du sitter på ATV. Avstandsstykkene er de brikker laget av aluminium.
3

Place en av brakettene på venstre hånd maljer slik at hullene i braketten er over maljene på innsiden av frontruten. Den side av brakettene med fem hull i det bør være langs den venstre kant, og braketten bør være vertikal.
4

FØr en skrue gjennom hvert av maljer fra utsiden av frontruten. Skruen skal komme ut gjennom braketten på innsiden.
5

Slide en vaskemaskin over enden av hver bolt og stramme en mutter over vaskemaskinen. Denne braketten skal nå bli holdt hardt mot frontruten.
6

Fest den andre braketten på høyre hånd maljer på samme måte som du gjorde med den første. Kanten med fem hull skal vende det ytre, høyre kant av frontruten.
7

Åpne håndtak-klemmer med en skrutrekker og legg dem over styret. Klemmene bør plasseres vertikalt, like nedenfor den horisontale delen av håndtakene.
8

Lukk klemmene med skrutrekkeren når du har dem i riktig posisjon slik at de holder seg på plass. Sørg for at gjengestenger stikker ut av klemmene er vendt forover, vekk fra setet av ATV.
9

Skyv lang adjustor stang inn på gjengene klemmene og stram med en 17 mm skiftenøkkel. Du bør bare stramme stengene nok til å holde dem på, ikke skru dem helt
10

Få noen til å holde frontruten opp slik at brakettene på innsiden er foret opp med adjustor. stenger. Skyve skruene stikker ut av adjustor stenger i ett av hullene i parentes. Sitt på ATV og velg hullene som vil tillate deg å komfortabelt se gjennom frontruten.
11

Thread de resterende muttere på skruene stikker gjennom brakettene. Stram frontruten til de adjustor stenger.
12

Finish stramme adjustor stenger. Gjør frontruten så nært eller så langt du vil den skal være fra styret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117693.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles