Slik installerer en andre AC i en RV

Mange fritidskjøretøy, eller RVs, ble tilbudt med mulighet for en ekstra tak klimaanlegget, eller AC. Kjøpere kan ikke ha ønsket den påtrengende støynivå, gitt at de andre enhetene ble vanligvis tilbys for master bedroom, vanligvis på baksiden av RVs. Likevel ble RV bygget ferdig oppkoblet og konfigurert til å godta en annen enhet. Installasjonen av et sekund AC er en fysisk anstrengende prosjekt som krever betydelig assistanse, men kan være ferdig hvis planlagt riktig. Du trenger:
Bilelektrikar verktøykasse
Wire (valgfritt)
Wire terminaler (valgfritt)
Concertina trunking
plast zip bånd
Riktig-rangerte circuit breaker
Roof- toppen klimaanlegget
Wrench
Socket (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

sjekk for å se om RV er utstyrt for å godta et nytt tak AC. Hvis ledningene eksisterer, vil det nesten helt sikkert også være en utstansing panel i tak /himling kompositt beregnet på å ta imot røret og rørsystemet. Noen andre-AC-klare enheter har plenum Ducting installert i taket, fjerne knockout-panelet og se etter en blanking plate eller et stykke tape som dekker duct oppføring. Slå opp i dokumentasjonen leveres med RV for å finne ut det maksimale British Thermal Unit - eller BTU -. Fra dine forhåndsinstallerte ledninger målere kan trygt godta
2

Rådfør deg med en RV forhandler eller teknisk avdeling av RV produsenten hvis det ikke er Forhåndskonfigurere. Finne ut om RV er designet for å akseptere vekten av en bakovertilpasset AC, og i så fall hvor de støtte hoops er plassert som brace taket av rv. En annen AC-enheten kun kan plasseres direkte over en forsterkende strålen.
3

Kjør et ledningsnett til området hvis ingen forhåndskablet oppkobling eksisterer. Vanligvis to ACS kan bare kjøres samtidig hvis en RV er fabrikken utstyrt med en 50-amp landstrøm ledningen og breaker bord. I så fall kjøre et varmt fôr til området der AC vil bli installert fra en effektbryter dedikert til andre AC og vurdert i henhold til spesifikasjonene panel på AC-enheten sak. Den varme fôret bør være farget rød eller svart, og kobles til en tydelig merket "120-volt hot" terminal på AC kontrollpanel. Selen må også omfatte en hvit åtte-gauge til bakken, en gul 10-gauge fra termostaten til kompressoren terminal og en grønn 10-gauge fra termostaten til viften terminal. Ermet den nye selen i trekkspill trunking, tilgjengelig fra enhver auto deler butikken, og bruke plast zip bånd til å holde selen unna varme overflater og bevegelige deler.
4

Kjøp en nonducted taket AC hvis RV er ikke forhåndskonfigurert med kanalisering. Nonducted taket ACS utvise avkjølte og avfuktet luft direkte inn i rommet fra vents satt inn i deres undersiden.
5

Finn ut om det er mulig til nettstedet den nye enheten over en eksisterende tak vent, hvis RV er ikke forhåndskonfigurert til å akseptere en andre AC. I så fall fjerner ventilen og dens påvirkningsorganer mekanismer slik at du vil være i stand til å bolte den nye enheten ned med duct passerer ned gjennom hullet. Hvis ikke, skjære et hull for å ta imot den andre AC som ikke skjære inn i den indre bøyle som skal bære vekten av enheten. En mal for dette hullet vil vanligvis leveres av AC produsenten som en del av installasjonsveiledningen.
6

Elicit hjelp av flere assistenter. Manhandling en AC-enhet opp på en RV taket er både vanskelig og anstrengende. Med så mye hjelp som du kan mønstre, kan du velge å rigge et tau-og-trinse system over lem av en traust tre, heve AC til en større høyde enn den RV, deretter kjøre RV under

AC enhet og senk den sakte på plass. Du kan velge å parkere RV ved siden av en to-etasjers bygning, bære AC ovenpå og deretter sende den ut av vinduet.
7

Følg AC produsentens instruksjoner detaljering installeringen. Vanligvis vil enheten være boltet på plass med en skiftenøkkel eller rørtang, forankring boltene til eller gjennom RV takets forsterkende hoops. Kobler du ledningsnettet i henhold til instruksjonene, og teste enhetens drift før du fester vanntette hetten på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117347.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles