Slik fjerner du en forgasser fra en Yamaha Blaster

En Yamaha Blaster er en ATV (All Terrain Vehicle) som kommer med mange forskjellige størrelser motorer. Forgasseren på disse modellene vil være i midten av toppen av motoren mellom motor og bunnen av gasstanken . Et rør forbinder gasstanken til siden av forgasseren og et annet rør forbinder forgasseren til motoren. På bunnen av forgasseren er et metall plugg som du må fjerne for å tømme gassen fra forgasseren før du fjerner forgasseren fra motoren . Du trenger
Drain container
Wrench
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Vri gassventilen til av-posisjon og plasser renne beholder under forgasseren. Fjern bunnpluggen fra bunnen av forgasseren ved hjelp av skrunøkkel og at gassen kan drenere fra forgasseren . Bytt ut tappepluggen i bunnen av forgasseren.
2

Løsne skruen på røret som kobler forgasseren til motoren ved hjelp av skrutrekkeren på det punktet der røret kobles til forgasseren. Fjern skruen koble røret til motoren på det punktet der røret er koblet til forgasseren også.
3

Løsne metallklemme som kobler luftinntaket røret til forgasseren ved hjelp av skrutrekkeren . Trekk forgasseren fra motoren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117649.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles