Slik fjerner en overføring fra en Honda ATV TRX 250

Overføring på din Honda TRX 250 all-terrain vehicle (ATV) er under konstant stress og overgrep. Det er ikke ofte at overføringen brenner ut på en TRX, men hvis det skjer, vil du trenger å fjerne overføring og gjenoppbygge eller erstatte den. Fjerne overføring selv vil spare deg noen penger og tid, også. Du trenger grunnleggende kunnskap om din Honda TRX 250 og noen vanlige verktøy som omtrent alle hus har. Du trenger
Lift ramper
Wrench
Ratchet sett
Jack
Vis flere instruksjoner
en

Park TRX på to ramper for å få fronten ut av bakken, noe som gir deg tilgang til understellet. Komme under TRX og finn overføring. Transmisjonen er koblet til drivakselen (metallstangen som går fra sending til bakakselen). Transmisjonen er også koblet til motoren med bolter hele veien rundt grensen av motor og girkasse.
2

Fjern boltene som forbinder drivakselen til overføring og bakakselen ved hjelp av skiftenøkkel. Trekk drivakselen ut av bakakselen og bort fra girkasse.
3

Plasser jekken under overføring og heve jack opp slik at det tåler vekten av overføringen under fjerningen.
4

Fjern boltene som fester girkasse til motoren med skralle sett. Bruk fastnøkkel til å fjerne bolten som fester vakuum linje i overføringen.
5

Nedre overføring, dra den bort fra TRX hjelp av jack.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117562.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles