Hvordan Wire en Trailer Breakaway Switch

Alle trailere med elektriske bremser er pålagt å ha et breakaway bryter for å bruke bremsene hvis tilhengeren blir koblet fra slepet kjøretøyet. Mange eldre tilhengere ikke er utstyrt med en utbrytergruppe bryter. Hvis du eier en gammel trailer, er det enkelt å installere et breakaway bryter. Kjøp et kit som inneholder bryteren, et batteri og et batteri boks. For tilhengere som allerede har et innebygd batteri, er en utbrytergruppe bryter kit ikke nødvendig. Du trenger:
Solderless rumpe kontakter
Solderless ring kontakt
Scotchlok-kontakt, Elektrisk tape
5/16 grovgjenget boltene (3 inches lang)
Self-boring 3/4 tommers # 10 skruer selg Electric drill
5/16-inch boret
Solderless kontakt krimpetangen
14-gauge automotive primære ledning
Vis flere instruksjoner
1

Velg en plassering for å montere trailer breakaway bryteren. Det bør være plassert på tilhengeren tungen med kabelen som vender forover, kabelen må være i stand til å bli trukket rett. Monter bryteren til tilhengeren med en selvborende skrue gjennom hullet i festeknast.
2

Monter batteriet boksen inne i tilhengeren rammen på et beskyttet sted. Batteriet er utstyrt med fire 5/16-inch hullene, men det er bare nødvendig å bruke to av dem. Monter boltene diagonalt fra hverandre. Plasser boksen og merk av hullene, og deretter fjerne boksen og bore hullene. Hvis tilhengeren har et innebygd batteri, hopper du over dette trinnet.
3

Installer en solderless ring terminal på breakaway batteriets negative wire. Skrape maling fra et lite område i nærheten av batteriet boksen. Fest ringen terminalen til bart sted med en selvborende skrue.
4

Koble en ledelse på tilhengeren breakaway bryteren til breakaway batteriets positive ledningen. Utfør skjøten med en solderless rumpe kontakt. Hvis nødvendig, utvide denne ledningen med 14-gauge automotive primære wire og loddefri rumpe kontakter. Tape alle forbindelser med elektrisk tape. Hvis tilhengeren allerede har et innebygd batteri, er det bare nødvendig å forlenge ledningen fra breakaway bryteren til batteriets plusspol.
5

Finn trailer kontakten blå ledningen som leverer strøm til elektriske bremser. Du må kanskje kutte inn i traileren ledninger er vindsperre å finne ledningen. Koble breakaway bryterens andre fører til den blå ledningen med en Scotchlok kontakt. Hvis nødvendig, utvide ledningen fra trailer breakaway bryter med 14-gauge automotive primære wire og solderless kontakter.
6

Test breakaway bryteren ved å trekke i kabelen før det isolerende kategorien er fjernet fra bryteren . Hengerbremsen skal låse opp. Sørg for å sette den isolerende fanen helt tilbake i bryteren etter å ha utført denne testen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117449.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles