Slik reparerer det indre av en Pop-up Camper

En pop-up camper er en towable bobil, konstruert av en tett bunn boks og et trekkspill øvre delen som er utplassert for bruk og tilbaketrukket for reise. Interiøret reparasjon av en pop-up camper kan variere i omfang fra utvinning av skadene i en enkelt hendelse, for eksempel søle en klissete væske, til fullstendig renovering av inventar. Noen ganger til og med utvendige skader kan punktere til interiøret, som for eksempel resultater fra utilsiktet kontakt med et tre lem eller et innlegg. Før du utfører eventuelle reparasjoner, bør du vurdere de tilgjengelige alternativene og handel av budsjett med bestemmelsen. Du trenger:
Support jevnaldrende
omfattende verktøykasse
Dekorative forsyninger (valgfritt)
møbler og skap (valgfritt)
120-volts utstyr (valgfritt)
12-volts utstyr ( valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Løft trekkspill del av pop-up camper og distribuere alle de støttestrukturer. Hvis reparasjoner er omfattende, bør du vurdere å løfte pop-up camper på jevnaldrende laget av betongblokker og tre shims, og dette vil holde camper stødig og jevnt mens du arbeider
2

Bruk vanlig husholdning rengjøring produkter. å reparere overflater inne i pop-up camper. Velg produktet å matche overflaten, som må renses, og observere produsentens instruksjoner som til forberedelse, søknad og behandling.
3

Reparasjon inventar og møbler i et pop-up camper som du ville enhver husholdning ekvivalenter, men har som primære hensyn både ekstra vekt og det faktum at noe installeres mens trekkspill delen er hevet ikke må avbryte sin tilbaketrekking. Skap og kott tilgjengelige fra Oppussing varehus kan vanligvis tilpasses til å tjenestegjøre i en campingvogn, som kan gulvbelegg, vindu dressinger, køyer og myke møbler. Avhengig av omfanget av reparasjonen, vurdere fullstendig fjerning og utskifting av ødelagte element, alltid gjør dine valg basert på å holde hele vekten av campingvogn til et minimum og tilbaketrekking av den øvre delen uavbrutt.
4

Oppgrader din 12-volt DC system. Installer en omformer lader som automatisk vil lade coach batteri eller bank av batterier når kysten strømkabelen er plugget inn, bytt lysarmaturer med ny stil slimline enheter; kjøpe 12-volts apparater som TV, underholdning systemer og mikrobølger fra din lokale RV leverandøren.
5

Oppgrader din 120-volt AC system. Skifte ut en sikring bord med en effektbryter bord; erstatte noen gamle stil utsalgssteder i områder utsatt for fuktighet, for eksempel bysse og bad, med jordfeilbryter (GFCI) enheter; installere et tak klimaanlegget
6

bør vurdere å installere utstyr som vil forbedre camping erfaring, for eksempel en propan-drevet varmeovn, en ekstern start /stopp sele for generator din eller en kassett toalett /dusj kombinasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117348.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles