Slik reparerer Kawasaki JS440 Jet Ski

Kawasaki lanserte JS440 jet ski i 1977, bare fire år etter at selskapet først begynte å produsere vannscootere. En oppgradering fra selskapets populære JS400 gjør av jet ski, tilbød JS440 mer kraft og fart til rytterne. Denne modellen varte til 1992 og ble Kawasaki lengstlevende jet ski. For mindre reparasjoner og feilsøking, tilbyr Kawasaki instruksjonene i JS440 brukerveiledningen, men Kawasaki anbefaler at bare godkjente forhandlere forsøke alvorlige reparasjoner. Du trenger
12-volt, 19 ampere-timers batteri
fuktig klut
Wrench
Tennpluggnøkkel
Spark plug gap verktøyet
NGK BR7ES tennplugger
Blyfri bensin
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
Motor går ikke rundt
en

Kontroller at starteren sperrebryter, som ligger på venstre styret nær førerens tommelen, er plassert til høyre hvis motoren ikke vil snu. Motoren starter ikke hvis bryteren er plassert til høyre.
2

Ta ut batteriet hvis motoren fortsatt ikke vil snu. Koble den sorte ledningen fra batteriet først da den røde ledningen med en skiftenøkkel. Slipp gummi stropper og løft batteriet ut av JS440 skrog.
3

Inspiser koplingene til batteriet. Rengjør dem med en fuktig klut hvis de er skitne og stram dem med en skiftenøkkel hvis de er løse.
4

Lad batteriet til 12 volt ved å koble den til en separat-drevet lader. Sett taksten til 1,9 ampere og lade batteriet i 12 timer. Sett batteriet på plass.
5

Prøv motoren igjen. Hvis det fortsatt ikke vil snu eller svinger over sakte, ta JS440 til butikken for inspeksjon.
Motor misfires eller boder
6

Kontroller drivstoff nivåer først hvis motoren misfires eller boder. Hvis tanken er tom, fyll den med blyfri bensin og start motoren.
7

Start motoren, hvis rytteren kan ha brukt choke under drift, da dette kan føre til at motoren feiltenning. Bare bruk choke når du starter JS440.
8

Fjern tennpluggene med en tennplugg fastnøkkel og undersøke dem. Pass på at de er NGK BR7ES tennplugger som anbefalt av Kawasaki.
9

Skift tennpluggene om de er sprukket eller svart i fargen.
10

Sett gnist plugg gap for hver plugg mellom 0.028-og 0.032-tommers. For å redusere gapet, trykker du hekta slutten av tennpluggen mot en fast, hard overflate til det er mellom disse målingene. Å forlenge gapet, sette inn en tennplugg gap verktøy i mellomrommet mellom kroken og bøyer det forsiktig ut til riktig måling.
11

Start motoren igjen. Hvis motoren fortsetter å feiltenning eller stall, ta JS440 til en Kawasaki forhandler.
Motoren overopphetes
12

Inspiser jet pumpe på baksiden av JS440 for rusk eller tang. Hvis rusk er til stede, slå av jet ski og fjerne all synlig smuss.
13

Kontroller kjølevæske nivå når motoren er avkjølt fullt. Åpne radiatorlokket og sjekk kjølevæsken nivåer i reservoaret. Dersom kjølevæske nivået er lavt, fyll tanken med fersk kjølevæske. Hvis det er synlig lekkasje rundt radiator eller kjølevæske linjer, ta JS440 til en Kawasaki forhandler for reparasjoner.
14

Kontroller at drivstofftanken inneholder blyfri bensin bare. Hvis du har mistanke om at en feil drivstoff har blitt brukt, ta jet ski til butikken for å tømme drivstofftanken. Fylle den med blyfri bensin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117434.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles