Slik fjerner Rust Fra Slide i en RV

RVs eller bobiler er populære former for transport for mange mennesker. Raset mekanisme eller slide-out bidrar til å legge til mer allsidighet til interiøret i RVs. De fleste av disse mekanismene er laget av metall. Når rust danner på lysbildet mekanisme det blir stadig vanskeligere å få det til å fungere ordentlig. Det finnes måter å hindre rust gjennom regelmessig vedlikehold. Men med en gang rust flekker blir oppdaget, er det effektive metoder for fjerning. Du trenger
skurerondell eller børste, stålull eller pussekloss
mineralolje eller WD-40
Rustoppløser
Papir håndklær
Vis flere instruksjoner

1.

Skrubb av overflaten rust. Bruk en skurerondell eller børste, stålull eller sandpapir blokk for å fjerne overflaten rust flekker.
2

Påfør olje til rust flekker. Bruk mineralolje eller WD-40 på de rustne områdene. Påfør mineralolje med et papirhåndkle. Hvis WD-40 er tilgjengelig, spray det på rust. Vent noen minutter. Deretter skrubbe av rust igjen. Smøremiddel myker harde rustflekker på metallet. Tørk lysbilde mekanisme ren med en papir håndkle eller klut.
3

Påfør rust remover. Bruk en rustfjerner for dype rustflekker. Rustfjerner er tilgjengelig på nettet eller i en jernvarehandel. Påfør remover til alle rust flekker. Bruk et papirhåndkle til å gjelde for lysbilde mekanisme. Vent i omtrent 10 minutter, deretter skrubbe rust med stålull, skrubbe pad eller børste. Tørk området rent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117623.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles