Hvordan legge til bremser til en Trailer

I dag er mindre, lettere slepeenheter ofte har mindre bremser enn gjorde Behemoth slepeenheter av år tidligere, noe som gjør tilhengerbremser en viktigere tillegg enn noen gang før. I tillegg har mange stater endret sine lover å kreve tilhengerbremser på tilhengere med brutto trailer rangeringer av så lite som 1500 pounds. Nye trailere kan bestilles med bremser fra produsenten, og med noen enkle verktøy og et par timer med arbeid, kan bremsene legges på en eldre trailer. Du trenger
JackJack standsTrailer brems kitTrailer brems tube kitBrake ledninger kitBrake aktuator coupler
Vis flere instruksjoner
Bestill Deler
en

Jekk opp tilhengeren og fjerne dekkene og huber.
2

Se etter en brems montering flens på enden av akselen tube, like bak spindelen. Hvis en flens er til stede, må du bestille en brems kit uten flenser. Hvis det ikke er flens, et kit med flenser er nødvendig, flensene må sveises på før bremsene kan installeres
3

Installer elektriske bremsene på båthengere.. Alle andre hengere kan utstyres med ditt valg av elektriske, hydrauliske trommel eller hydrauliske skivebremser. Legg merke til dekkdimensjon, aksellast og antall tapper som du vil trenge all denne informasjonen når du bestiller ditt valg av brake kits.
Electric Bremser
4

Juster bremsen backing plate med montering flens og bolt på plass, ta vare å plassere drivarmen vertikalt, med magnet på bunnen.
5

Pack lagrene for de nye tromme /hub samlinger med høy kvalitet hjullagerfett, og installere et fett segl. Skyv trommer på spindlene og juster hjullager. Installer splinten og støv cover, deretter installere hjul og dekk.
6

Koble en ledning fra hver elektrisk brems til tilhengeren rammen med en ring kontakten og selvgjengende skrue. Spleise den andre wiren fra hver brems til en felles ledning som går til tilhengeren kontakten. Bruk 14-gauge automotive primære wire for all kabling.
7

Endre trailer kontakten hvis det er nødvendig for å imøtekomme den nye ledningen for bremsene.
Hydrauliske bremser

8

Mount hydraulisk trommelbrems bakervarer plater med hjulet sylinder på toppen og fest dem til festeflensen med herdede bolter.
9

Pakk hjullagrene med høy kvalitet hjullagerfett og erstatte fettet segl. Monter navet på spindelen og juster hjullager. Lås mutteren med en ny splint og installere støvhette. Monter hjul og dekk.
10

Monter bremseslanger til tilhengeren rammen med rør klipp eller nylon wire bånd. Opprett forbindelsen fra bremsepedalen slangen til bremse hjulet sylinder eller caliper med en fleksibel bremseslangen.
11

Bytt tilhengeren coupler med brems aktuator coupler.
12

Koble bremsen slangen til brems aktuator coupler. Fyll koblingen med den anbefalte væske og luft bremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117471.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles