Slik reparerer RV Markise Fabric

Markiser gjøre et nyttig tillegg til en RV, beskytte området umiddelbart utenfor døren fra direkte sollys og nedbør. Markiser er sårbare, fordi de er laget av relativt skjøre materialet og utsatt for aggressive værforhold og luftmotstand av å være i gang. Hvis du ser et hull eller rift i en markise, iverksette umiddelbare tiltak for å reparere skaden, fordi det vil forverre seg raskt hvis igjen uten tilsyn. Reparasjonen er så presserende at mange erfarne rvers bære reparasjon materialer med dem hele tiden. Du trenger
Patch kit
Cleaner
Solid støtte
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en patch kit spesifikt til materialet forteltet er gjort av, dersom skaden som skal repareres er et hull i stedet for en rive. Varianter tilgjengelig inkluderer vinyl, plast, gummi og lerret.
2

Purchase reparasjon tape spesifikt for materialet forteltet er laget av, om skaden skal repareres er en rift i stedet for et hull. Varianter tilgjengelig inkluderer vinyl, plast, gummi og lerret.
3

Bruk en kjemisk renere spesifikt til materialet forteltet er laget av for å fjerne alle spor av atmosfæriske avsetninger, automotive voks og spesielt silikon -baserte polish fra området rundt skaden. Noen reparasjonssett instruksjoner gi råd om hvilke rengjøringsmidler til bruk med hvilke materialer.
4

Support området som inkluderer skader fra undersiden, ved hjelp av en rigid styre større enn det området som skal repareres inkludert de anbefalte overlapper . Ordne materialet slik at klaffene i et hull eller to leppene til en tåre blir stanget sammen, som et puslespill eller en glidelås henholdsvis, og deretter bruke reparasjon patch eller tape i henhold til produsentens instruksjoner. Ikke skimp på de anbefalte overlapper.
5

Gjenta prosessen med den stive støtte holdt til den øvre overflaten av forteltet, og bruke en matchende område av patch eller tape på undersiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117374.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles