2001 Honda Fourtrax 90 ATV Specs

The FourTrax 90 er en liten all-terrain vehicle (ATV) designet for nykommere til trail-riding, først og fremst for de i alderen 12 år og eldre. Drivstofftanken kapasiteten på FourTrax muliggjør lange ritt, og begrenset makt av motoren betyr nybegynner eller yngre sjåfører kan ikke løpe med seg selv. ATV Kilde kaller FourTrax "verdi-pakket" og Honda motor "skuddsikker". Motor

2001 Fourtrax 90 har 86 cc motor fortrengning, med en sylinder og en enkelt overliggende kamaksler. Motoren er fire-takter og er luftkjølt. Den boring og slaglengde er 47 mm og 49,5 mm og forgasseren er en 15 mm stempel-ventil type. Motoroljen tilfellet er beskyttet av et lukket veivhus vent system. Kapasiteten på drivstofftanken er 1,6 liter, inkludert en 0,3 gallon reserve tank.

Transmisjonen er automatisk med fire hastigheter og final drive systemet er av O-ring forseglet kjede. Motoren er startet av en rekyl /pull system med automatisk komprimering utgivelsen, som bare tillater en start når girene står i nøytral. Den gassperren er også justerbar og tenningen er en kondensator utladning (CD) system. Eksosanlegget har en US Department of Agriculture-kvalifisert gnistfanger og skjerf for å redusere motorstøy.
Fjæring og bremser

FourTrax 90 har en front uavhengig fjæring med støtdempere og 2,6 tommer med reiser. Bakhjulsopphenget er ved svingarm med ett enkelt støt på 2,6 inches av reiser. En parkeringsbremsen er standard, og bremsene foran er doble forseglede trommer, mens bakbremsene er også uåpnet emballasje. Den fremre dekk er 20 x 7-8 størrelse og bakhjulene er 19 x 8-8 størrelse. ATV Rammen er laget av stål. For kjørekomfort, er det stål håndtak foran og bak, og for støtt på vanskelig terreng, er foten knagger mønstret.

Dimensjoner

ATV er 58,6 inches lang, 35,2 inches bred og 36,1 inches høy. Setehøyden er 25,5 inches og setet er polstret for komfort. For å takle tøft terreng, er FourTrax sin bakkeklaring 4 inches. ATV akselavstanden er 38,8 inches med en svingradius på 8,2 meter. ATV veier 243.6 pounds tørre, noe som betyr at ingen væsker. Den FourTrax kommer i rødt, inspirert av Honda racing farger, og styret dekselet passer til bilens farge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117744.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles