Elektronisk Trailer Brake Controller Informasjon

Elektronikk trailer bremsestyringer er viktige verktøy når tauing trailere som er for tung for bilen å stoppe effektivt. Riktig satt en elektronisk trailer brems kontrolleren vil sikre kjøretøyet og tilhengeren stopper jevnt og i riktig avstand. Funksjon

Mange reiser tilhengere er utstyrt med elektriske bremser for å lindre belastningen plasseres på et slep kjøretøy ved oppbremsing. En elektronisk trailer brems kontrolleren fungerer som et kommunikasjonsverktøy mellom lastebiler bremser og trailer dine haling bremser. Den brukes til å balansere mengden av bremsen for å sikre en jevn stopp.
Typer

to typer elektroniske trailer bremsestyringer er tidsforsinkelse og proporsjonal. Proporsjonale bremsestyringer bruker en motion sensing enhet for å kontrollere hvor mye bremsekraft er brukt på bremsene på tilhengeren. Når bremsepedalen trås bevegelsessensoren aktiveres umiddelbart bremsene på tilhengeren. Tidsforsinket modeller bruker en brems innstilling som er satt av brukeren. Når bremsepedalen trås kontrolleren aktiverer trailere bremser, men det er gjort i trinn. Dette fører til en forsinkelse fra du trykker på bremsene før full effekt av bremsene på tilhengeren er brukt.
Kostnader

Elektronisk trailer brems kontrollere varierer i pris fra $ 50 til $ 150. Tidsforsinket modeller vanligvis vil bli priset litt mindre deretter proporsjonale modeller. Den store prisforskjellen er mellom merkenavnet produsenter som Tekonsha og generisk laget modeller. Det er ikke mange forskjeller mellom modeller unntatt byggekvaliteten.
Installasjon

Installasjon av en elektronisk brems kontrolleren avhenger av kjøretøyet det er installert på. Mange lastebiler er ferdig oppkoblet for bremsestyringer, og det er så enkelt som å plugge den inn og feste den til dashbordet. For kjøretøy som ikke Klargjort, kreves det at du trykker inn dine kjøretøy ledningsnett sele å spleise de nødvendige ledninger i. Dette kan være vanskelig og bør gjøres av en profesjonell.
Warning

feilkoblet eller sette elektroniske trailer bremsestyringer kan gjøre å stoppe mer farlig da uten en. Hvis en brems kontrolleren svikter på grunn av feil installasjon du kanskje ikke være i stand til å stoppe i tide resulterer i en ulykke. Dessuten kan feil å sette en tid forsinket modell forårsake enten for mye eller for lite brems skal anvendes. For mye brems innstillingen kan føre til at trailere bremsene for å låse opp og gjøre hengeren skli ut av kontroll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117490.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles