Klasse A vs klasse C Bobiler

Forskjellene mellom klasse A og klasse C bobiler er betydelige. Klasse A bobiler kan komfortabelt huse to til fire personer, mens klasse C bobiler kan lett romme opptil seks personer. Klasse C bobiler er kjent som "familie bobiler" på grunn av deres evne til å gi sengeplass for familier på seks. Bygg og Sikkerhetsmessige hensyn

Klasse A bobiler er konstruert på en heavy-duty ramme leveres av flere forskjellige produsenter. Kraftige 18-wheel over-the-road lastebiler bruker en lignende rammekonstruksjon. Fører og passasjer er plassert helt forover, like bak en flat frontrute. I tilfelle en ulykke er det svært lite beskyttelse for passasjerene. Klasse C bobiler er basert på en light-duty levering-van chassis. Kupeen av en klasse C bobil har blitt kollisjonstestet av produsenten, og er utstyrt med kollisjonsputer.
Engine Position

Rimeligere bensindrevet Klasse A bobiler ha en motor i fronten. High-end Klasse A bobiler har en dieselmotor montert i baksetet. Den bakmonterte dieselmotoren er betydelig roligere enn frontmonterte bensinmotor. Den produserer også mer dreiemoment og en økning i miles per gallon drivstoff. Klasse C bobiler har motorer montert i front. Den frontmonterte motoren produserer et høyere støynivå og leverer en stor mengde varme fra motoren inn i kupeen.
Load-bærer Evner

Class En bobil har en sterkere heavy-duty lastebil chassis og hjuloppheng med større 22,5-tommers hjul for økt bæreevnen. Det har også mange cargo lagring områder som ligger langs begge sider av bobilen. Klasse C bobil bruker en ombygd light-duty varebil chassis og 16-tommers hjul med begrenset bæreevne. Klasse C bobil er lett overbelastet utover sin vekt å bære og bremsing evne.
Slide-outs

En slide-out tilfører betydelig innvendig plass til en bobil. Noen ganger flere slide-outs er brukt i de levende og soverom. En klasse A bobil lett kan bære den ekstra vekten av flere slide-outs. En klasse C bobil er begrenset i sin vekt-bæreevne og kan lett bli overbelastet med ekstra slide-outs.
Sengeplass

Sengeplasser i klasse A bobil er begrenset til tre eller i høyden fire personer. To personer kan okkupere den bakre soverom med ytterligere to på en utbrett sofaen i stuen. En klasse C bobil har plass til så mange som seks personer. To personer kan okkupere bakre soverommet, kan to sove i bagasjehyllen over førerhuset og to kan sove på den konverterte dinette i stue.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117491.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles