Hvordan Træ Tie Down Ratchet

Et riktig gjenget skralle spenne og tie-down stropp vil sikre at lasten ikke er skadet og at lasten ikke kommer løs og skade eller skade mennesker eller eiendom. To komponentene utgjør en tie-down skralle stropp, skralle spenne og tie-down stropp. Den tie-down stropp holdes til skralle spenne og håndtaket på skralle spenne trekker og sikrer tie-down stropp. Stroppen vil forbli stramt til du slipper en spak. Du trenger
Ratchet spenne
Tie-down stropp
Vis flere instruksjoner
en

Lukk skralle spenne og slappe av tie-down stropp.

2

Tråd rå enden av stroppen inn i laveste sporet på skralle spenne sin Spår aksel og trekke 12 -. til 14-inches av stroppen gjennom akselen sporet

3

Loop tie-down stropp rundt og træ rå enden av stroppen gjennom det øverste sporet av akselen. Pass på at det ikke er noen vendinger i stroppen og trekk den rå enden av stroppen for å stramme løkken. Hvis du vil snu retningen for den threading, vil tie-down stropp binde i skralle spenne og du vil finne det vanskelig å løsne skralle stroppen.
4

Hook slutten av Ratchet spenne på ene side av lasten, og den Festestropp på den andre siden av lasten.
5

Trekk rå ende av Festestropp å trekke slakk fra stroppen. Pass på at det ikke er noen vendinger i stroppen som du trekker. Stroppen må ligge flatt for å unngå at stroppen bind i Ratchet spenne.
6

Ratchet spennen ved å trekke håndtaket mot hektet enden av båndet ned stroppen. Gjenta prosessen til riktig gjenget strikken holder lasten tett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117527.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles