Hvordan endre en Drive Chain på en ATV

Drivkjeder på ATV, akkurat som driver kjedene på andre biler, til slutt bli strukket og slitt, og dermed må erstattes. Prosessen er imidlertid ganske enkel og krever bare enkle, vanlige verktøy. Nesten hvem som helst kan fjerne, erstatte og omstille en ATV kjedet. Du trenger
ATV stativ eller blockCrescent wrenchStandard end-skiftenøkkel setFlathead screwdriverReplacement kjedet
Vis flere instruksjoner
en

Trekk ATV til et åpent og tilgjengelig område og stå baksiden av ATV på et stativ eller en blokk. Sørg for at bakhjulene spinner fritt, og sørge for at ATV er sikker og vil ikke falle lett.
2

Bruk en halvmåne fastnøkkel til å løsne lug bolt på bakakselen. Løsne det ca 5 eller 6 omdreininger for å la stramme forsamlingen til å gli.
3

Løsne kjedesystem boltene på begge sider av svingarmen å tillate kjedet å bli veldig løs.

4

Vri ett av bakhjulene, slik at kjeden å gli rundt ruten sin, til du finner kjedelåsen. Denne linken vil ha et klipp på det, og vil se annerledes ut enn alle de andre leddene i kjeden.
5

Fjern klippet på kjedelåsen ved å lirke den fra hverandre ved hjelp av en vanlig skrutrekker. Deretter trekker hverandre master link, og dra kjedet bort fra ATV.
6

Skyv den nye kjedet på det bakre tannhjulet og deretter på den fremre tannhjulet. Deretter trekker den tilbake rundt til seg selv og koble den med dens inkludert master-link. Plasser kjedelåsen klippet på toppen av master link.
7

Juster kjettingen til ønsket tetthet ved hjelp av kjetting strammer boltene på begge sider av svingarmen. Sørg for at begge stramme boltene matche opp jevnt. Deretter stram lug bolt, igjen ved hjelp av en halvmåne skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117468.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles