Hvordan Stopp Trailer Sway Når Bilberging

Tilhengere kommer i mange varianter, blant annet åpne verktøyet trailere laget for generell haling, lukkede last trailere for å holde dine eiendeler ut av elementene, hengere for transport av biler og camping tilhengere. Trailer svaie, eller yaw, er uønsket frem og tilbake bevegelse en trailer gjør under slep. Hvis trailer svaie er alvorlig, kan den frem og tilbake bevegelse overføre til tauet bilen og forårsake en ulykke. Trailer svaie kan elimineres eller reduseres ved å sørge for slep kjøretøy og tilhenger er satt opp riktig. Du trenger
Air trykkmåler
Friksjon svaie kontroll enheten
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for 10 til 12 prosent av tilhengerens vekt er på tungen, som er ved fronten av tilhengeren hvor det passer til det kjøretøyet stry. Laste tilhengeren og ta det med til en kommersiell skala (de fleste veikroer har vekter tilgjengelig) og ha det veies. Forklar skalaen ledsager som du også vil dele-veie traileren for å finne ut hva tungen vekt er. Omorganisere lasten for å få riktig tunge vekt og fjerne noen elementer hvis tilhengeren er overbelastet. Reweigh traileren om nødvendig.
2

ikke overbelaste kjøretøyet stry. Sjekk brukerhåndboken for bæreevne av kjøretøyet. Husk at bilens last vil inkludere vekten av tilhengeren tungen, noe lasten du bærer og vekten av alle passasjerer. Sørg for at ikke overskrider bilens vekt kapasitet.
3

Kontroller dekkene på kjøretøyet stry og din trailer har riktig lufttrykk. Finn ut hva som er riktig dekktrykk skal være ved å se i bruksanvisningen for din taue bilen og tilhengeren. Kontroller trykket med en trykkluftmåler. Kontroller dekktrykket når dekkene er kalde. La dekkene kjøle seg ned i flere timer hvis bilen har blitt kjørt før du sjekker lufttrykket.
4

ikke slepe en tilhenger i ekstremt vindfulle forhold, som tilhengeren kan bli blåst seg ut, tok din slepefarkost med den. Sjekk værforholdene før avreise, og utsette turen hvis alvorlig været er spådd.
5

Ha trailer forhandler installere en friksjon svaie kontroll enhet på tilhengeren. Ta din trailer for en prøvekjøring. Stopp og roter justering håndtaket med urviseren 1/4 omdreining for å legge til mer friksjon hvis du fremdeles har trailer svaie. Fortsett med dette inntil traileren er stabil. Legg merke til at store reise trailere (over 5000 pounds) kan trenge en svaie kontroll enhet installert på hver side av trekkrok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117558.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles