Spesifikasjoner på 2003 Four Winds Classic 26RL Travel Trailer

The travel trailer har eksistert siden 1920-tallet. Det var en svært grunnleggende forløper til tilhengere i dag. Ytterligere fremskritt innen design og livability kom i 1930 og 1940, og reise trailer har fortsatt å utvikle seg siden den gang til i dag. 2003 Four Winds Classic 26RL Travel Trailer er en top-of-the-line kjøretøy. På 29 meter lang, er 26 RL trailer klassifisert som en stor trailer, faller i de 25 fot til 40 fot rekkevidde. Det er et luksuriøst, veldig levelig trailer med mange fasiliteter. Interiør

26 RL kommer med ulike fasiliteter og funksjoner. Interiørdesignen er luksuriøst - soverommet og stuen er all innredning koordinert. Badet har en stor hvit, akryl vask med en høy kran, og også en 12V eksos tak vent. Stuen og soverommet er både myke. Det er plassbesparende, slide-out overhead skap. En garasje tilgang døren er også inkludert.
Utvendig

RV dimensjonene er 29 fot lang med 8 meter bred. Den veier 6,428 pounds. Den 26 RL har også en 30-tommers radius inngangsdøren. Terrasse og stikk lysene kommer med enheten, samt en duo rute skyve patio entry-dør. En flush combo oppføring låsen /døde bolt lås er inkludert, sammen med låsing isolert bagasje dører med finger trekker. Den 26 RL er klargjort for en digital satellitt system. Også er det en 30 amp strømledning.
Construction

26 RL har en track guidet elektrisk spyling gulv slide-out system. Gulvet er laget av 5/8 tommers utvendig karakter not og fjær kryssfiner. Forsterket spikerslag er rundt alle dører og vinduer, og en 2-tommers belte rail omgir omkretsen for ekstra styrke. Det er dobbelt-eller trippel-entry skritt sveiset til rammen. Tandem aksler med 4 hjuls elektriske bremsene er inkludert. Den 26 RL har glassfiber isolasjon.
Appliances og utstyr

Den 26 RL leveres med 120 volt duplex beholdere hele RV. T 13,5 BTU ducted air conditioner, en 6-gallon gass varmtvannsbereder og kabel-TV hook-up kommer med enheten også. Ovnen har en 3 brenner med høy effekt platetopp og en tre-brenner med høy effekt range. RV inkluderer en AM /FM stereo kassettspiller med CD-spiller og weatherband. Også en del av pakken er en mikrobølgeovn og en Norcold dobbel dør gass /elektrisk kjøleskap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117429.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles