Slik feilsøker en Yamaha DT 125

Yamaha DT 125 er en av verdens første sport sykler og ble opprinnelig utgitt i slutten av 1960. I dag, motocross og motorsykkel-entusiaster fortsatt ri DT 125. På grunn av sin alder, men er tilbøyelige til sykkelen utstyrsfeil, sammenbrudd og lignende problemer. Lær hvordan du feilsøker disse problemene å få sykkelen tilbake i orden så snart som mulig. Du trenger
Yamaha DT 125 Eiers Tookit
bunnpanne
Gass
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Pass på at du starter sykkelen riktig. Starter en motor som ikke har blitt varmet opp kan være vanskelig. Slå sykkelens tenningsnøkkelen til "On" posisjon. Skyv gassen stengt og presse startknappen mens du samtidig holder ned foran pause. Hvis motoren ikke starter, slipp startbryteren. Vent 10 sekunder og gjenta. Unngå å starte motoren i mer enn fem sekunder, la motoren hvile mellom hver mislykket oppstart
2

Inspiser DT 125 er tennpluggen hvis du fortsatt ikke kan starte motoren.. Finn ut tennpluggen, fant under plast sidepanel finnes på høyre side av sykkelen. Fjern lokket som dekket tennpluggen, som er koblet på den venstre side av motoren og forbundet med en gummislange. Bruk plug skiftenøkkel, som finnes i Yamaha eierens verktøykasse, for å fjerne tennpluggen. Tørk av med en fille for å fjerne fett og andre avsetninger. Bytt og prøv å starte motoren igjen.
3

Skift olje hvis du støter på problemer med ytelsen. Plasser en olje fat under Yamaha sykkelens motorrommet. Start sykkel og la den gå uvirksom i 10 minutter. Slå av motoren og åpne plast sidepanel ved å dra den bort fra sykkelen. Skru av oljelokket, funnet nær toppen av kammeret. Deretter trekker oljen renne bolt på undersiden av sykkelen under bremse stigbøylen. Oljen vil renne ut. Bytt bolten og fyll på med standard motor olje ved å helle væsken inn i det åpne oljelokket før det settes på igjen.
4

Fyll sykkelen hvis det ser ut til å miste makten, ikke starter eller avsluttes ned uventet. Gasstanken er funnet på baksiden av sykkelen. Refill bruke standard blyfri bensin. Bruk ikke blyholdig bensin eller diesel, da dette vil føre til varig skade på sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117495.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles