Arctic Cat Prowler Problemer

The Arctic Cat Prowler er en UTV, en all terrain (utility) kjøretøy vanligvis brukt offroad. Gjennomgang brukerfora på nettet tyder på at mange er fornøyd med kraft og misfornøyd med påliteligheten av denne bilen. Vurderinger og kommentarer variere selvfølgelig, men noen temaer kan nevnes. Pålitelighet

Mange brukere av prowler rapport løse roll cage bolter på tidlig turer. Andre klager blant annet problemer med forakselen og tie rod. Jegere har klaget høyt bremser på baksiden skremmer bort sitt spill. Noen brukere rapporterte problemer omstart biler etter at de var i bruk og lukt fra beltet glidning.
Recall

Consumer Affairs nettsiden rapporterer en tilbakekalling for feil bakbremsene i 2005-modellene . De berørte VIN tallene er 4UF06MPV06T300001 gjennom 4UF06MPV86T300781. Bremsene kan mislykkes på grunn av separasjon av bremsekloss fra bøylen eller feil flex i pedalen. I rapporten heter det at Arctic Cat arbeider med Consumer Product Safety Commission.Arctic Cat tilbakekalt Model Year 2008 50cc og 90cc Youth Model ATV for problemer med tomgang og hastighetskontroll.

Sterke
med

Arctic Cat eiere som bruker sine kjøretøy for å trekke og haling har generelt rapportert at de er fornøyd. Gården og ranch baserte brukere er fornøyd med kraften i bilen. Bakkeklaringen og bredere suspensjon på nyere modeller er også positivt for disse brukerne.
Høy vedlikehold

Arctic Cat ryttere melder at hyppig vedlikehold er avgjørende for jevn drift. Dette gjelder særlig inntak og eksos ventil klaring innstillinger. Forum deltakere rapporterer betjene sine Prowlers på månedlig basis. Flere ryttere også legge til etter at markedet deler for å sikre bedre ytelse og gjøre mye av sin egen rutine vedlikeholdsarbeid.
Forhandlere

Forum deltakerne oppgir at vite forhandleren er viktig. De foreslår at du kjøper fra en forhandler som kjenner ATV og UTV vedlikehold feltet godt. De fleste anbefaler direkte kontakt med Arctic Cat selskapet tidlig i problemløsning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117592.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles