Slik installerer du en Suburban varmtvannsbereder i en RV

Suburban tilbyr et utvalg av varmtvannsberedere designet for å passe kravene i nesten alle fritidskjøretøy. Suburban selger gass-og gass /elektrisk-drevne enheter, modeller med porselen fôr for å forlenge tank liv, forhåndsinstallerte anode stenger for å redusere elektrolytisk korrosjon og flere typer isolasjon jakker. Deres enhet størrelser varierer fra fire til 16 liter, og er laget med et utvalg av flush eller standard-mount dører. De produserer også en "motor-aid" produkt som bruker varmen skapt av en motor som går. Bestem deg for hvilket nivå av bestemmelsen som best passer dine behov før du kjøper en enhet for å installere. Du trenger
Suburban varmtvannsbereder
Husholdningenes verktøysett
tråden forsegling tape
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser enheten du skal erstatte og merk sin gallon kapasitet, døren type (flush eller standard) og de ytre dimensjoner. Har denne informasjonen med deg når du kjøper ny varmtvannsbereder. Hvis du er nedbemanning gallon kapasitet, må du kjøpe den nødvendige trim flenser som avslutning av jobben på en smart og profesjonell måte.
2

Position kaldt vann fôr og hot-vannforsyningsledningene, det elektriske ledningsnettet, propan gassledningen og lufteventilen (hvis den finnes) slik at de ikke vil ta på den nye Suburban varmtvannsbereder som du installerer den. Løft aggregatet på tjenesten bay avsatt til varmtvannsberedere, og plassere den slik at den er lett å finne ledninger og rør i sine respektive porter og kontakter. Sørg for at det gjør ingen fysisk kontakt med kabinettet sitt bortsett fra på bunnen.
3

Fest varmtvannsbereder til gulvet i sine skap i henhold til produsentens instruksjoner. Vanligvis Suburban varmtvannsberedere er sikret ved å sende skruer gjennom en rekke hull i to flenser, en på hver side av enheten kjører fra foran til bak, og feste dem ned.
4

Koble til to vannrør og propan rør til sine respektive havner ved hjelp av riktig karakter tråd tettetape. Kobler du ledningsnettet. Så lenge du skal bytte ut en Suburban varmtvannsbereder med en annen, bør sele kontaktene passer sammen. Hvis ikke, ta kontakt med RV og Suburban håndbøker for å avgjøre hvilke ledninger skal bli parret sammen og slutte seg til dem med avtagbare inline-kontakter. Gjør et koblingsskjema som viser fargekoder og formålet med hver ledning og lim koblingsskjemaet på innsiden av serviceluken. Koble lufteventilen (hvis den finnes).
5

Monter noe trim flenser nødvendig for å gi en fabrikk-ferdig utseende til din installasjon.
6

Les og forstå driften instruksjoner spesielt til din modell av varmtvannsberederen, og teste enhetens funksjonalitet ved å følge sunnhet tester og oppstart prosedyre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117396.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles