Hvor å Endre Oil i en Kawasaki 300 Lakota

The Kawasaki Lakota 300 er en All Terrain Vehicle med en 299cc motor. Oljen i motoren smører innsiden av motoren slik at motoren til å kjøre glatt mens du rir. Det er best å skifte olje hver 20 timer med ridning. Oljen bunnpluggen er plassert på bunnen av motoren og oljetanken hetten er plassert på venstre side av motoren. Oljen tanklokket vil ha "olje" stemplet på toppen av hetten. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Socket satt
Ratchet
unbrakonøkkel
Ny motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Place renne pannen under Lakote motor. Se under motoren og finn oljepluggen. Pluggen ser ut som en stor bolt i midten av motorblokken.
2

Åpne socket sett og finne riktig størrelse socket for oljepluggen. Bruk skralle og socket å fjerne pluggen fra motoren. Trekk støpslet ut av motoren og la oljen renne ned i avløpet pannen.
3

Sett tappepluggen på motoren. Fjern olje tanklokket. Bruk umbraconøkkel for å fjerne den lille skruen på siden av oljetanken.
4

Place trakten i oljetanken. Hell ny olje inn i oljetanken langsomt inntil oljen begynner å komme ut av det lille hullet hvor den lille skruen var. Høyre når du ser at oljen kommer ut av det lille hullet stopp helle oljen og erstatte den lille skruen i hullet og stram skruen med umbraconøkkel.
5

Skift olje tanklokket og kjøre motoren i noen minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117580.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles