Pocket Bike Lover i Florida

En pocket bike er rundt tre meter lang og to meter høy. Det er mindre enn 50 cc. og klassifisert som et motorkjøretøy i henhold til Florida lover. Men ifølge lensmannen avdeling i Orange County, hjemmet til Orlando, er sykkelen ikke er produsert for å møte de standarder som er fastsatt i den føderale Motor Vehicle Safety Act. Som et resultat av en pocket bike ikke kan registreres for bruk på offentlig vei hvor som helst i staten. Juridisk Riding

En pocket bike kan bli ridd kun på privat eiendom for eksempel i et verksted eller oppkjørselen. Eieren må gi sin tillatelse for deg å ri på sin eiendom.

Ingen kan sitte på en pocket bike på en offentlig kjørebane, sykkelsti eller fortau.
P Hvis du reiser til et lovlig sted å ri, du må presse, bære eller transportere den på annen måte.
Konsekvenser
p Hvis du blir tatt riding en lomme sykkel på et fortau, vil du motta en trafikk sitat for drift av et motorisert kjøretøy på et fortau.

Du kan også få utstedt en kriminell referanse for drift av en uregistrert motorvogn. Du vil bli bedt om å møte i retten. Ettersom dette er en straffbar handling, kan du bli arrestert på stedet av bruddet.

Besittelse av et gyldig førerkort ikke gir deg tillatelse til å ri en uautorisert kjøretøy. Men hvis du ikke har et førerkort med en motorsykkel påtegning, kan en offiser arrestere deg for å drive en motorvogn uten gyldig lisens. Du ville være gjenstand for en kriminell sitat, beordret til å møte i retten og /eller arrestert på åstedet.
Parent Ansvar

Enhver forelder eller verge som bevisst tillater en juvenile å drive en motor kjøretøy på offentlige gater uten førerkort kan bli arrestert og /eller sitert. Det er en forseelse forbrytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117664.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles