Hvordan Desinfiser Fresh Water Tank i en RV

Any RV eller campingvogn med en ferskvannstank som har sittet i noen tid skal ha sin tank renses. Vann i en lagertank kan harskne mens RV er i lagring, og at venner og familie har rent vann til matlaging og dusjing er en del av vanlig vedlikehold for en RV eier. Du trenger
Klor bleach1 gallon pailWater supplyGarden slange
Vis flere instruksjoner
en

Slå av RV varmtvannsberederen, og fylle ferskvann tank full eller nesten full for å sikre at alle deler av tanken blir renset.
2

Fyll en gallon bøtte nesten full. Tilsett 1/4 kopp av klor blekemiddel for hver 15 liter vann at RV ferskvann tank holder. For eksempel krever en 45 gallon vanntank 3/4 kopp blekemiddel. Legg denne blekemiddel blandingen til RV ferskvannstank. Ikke bruk parfymert eller farge trygt blekemiddel eller blekemiddel med andre tilsetningsstoffer. Bruk en ny beholder med blekemiddel, som blekemiddel blir mindre effektiv som et desinfeksjonsmiddel over tid. FEMA anbefaler "vanlig husholdning flytende blekemiddel som inneholder 5,25 til 6,0 prosent natriumhypokloritt" for desinfiserende vannbeholdere.
3

Kjør hver tappekran i RV 2 til 3 minutter, ett om gangen . Dette sanitizes hver kran og sin vannforsyning.
4

Legg ferskvann til ferskvannstanken inntil full og la stå i minst 12 timer for å la klor for å drepe eventuelle bakterier i tanken.

5

Tøm ferskvannstanken ved å kjøre alle kraner. Tømme varmtvannsberederen ved å åpne tappekranen på den. Hvis RV har et avløp ventil på ferskvannstanken, åpner det også.
6

Lukk alle kraner, avløp plugger og ventiler, og fylle ferskvannstanken med rent vann fra slangen.

7

Åpne alle dreneringsplugger og kjøre alle kraner å skylle noen klor blanding unna.
8

Lukk alle dreneringsplugger og ventiler og slå av kraner. Refill din ferskvannstank igjen med friskt vann. Vannet skal være rent og trygt på dette punktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117663.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles