Slik installerer RV donkrater

En fritidskjøretøy (RV) kan ha en fabrikkmontert eller ettermarkedet utjevning jack system installert for å stabilisere og vatre bilen når den står parkert. Planering jack-systemer, noen ganger kalt parkeringsplasser knekt, er tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner, fra enkle manuelt betjente saks knekt til automatiserte systemer som bruker en datamaskin til å forlenge alle kontaktene til RV er stabilt og perfekt nivå ved å trykke på en enkelt knapp . Systemer designet for femte hjul kan også løfte stikk fra slepet bilen, og deretter senke den tilbake på plass igjen. Nivåer av bestemmelsen er reflektert av kostnader samt den økende kompleksiteten i installasjonen. Du trenger
Leveling jack system
Sveiseutstyr selg Electric drill og bits (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Velg en utjevning jack system som passer din installasjon dyktighet og utstyrsnivå. Noen kits er produsert slik at de kan skrus fast til undersiden av RV, mens andre må sveises fast. Sørg for at vekten av RV vil være komfortabelt støttet. Husk at donkrater er ment å dele dødvekt, for ikke å løfte bilen opp fra bakken for å skifte dekk.
2

Etablere stedene der donkrater skal installeres. De må festes til din RV ramme og bør være så nært som mulig til de konstruerte støttepunkter, dvs. vedlegg i ditt akseloppheng, ikke i de fjerneste hjørner av bilen.
3 < p> Fest kontaktene til RV i henhold til produsentens instruksjoner. Hvis du installerer en bolt-on system, bruke en papp mal kuttet akkurat som jekkens monteringsplate for å markere hvor hullene skal være, og deretter bore pilothull etterfulgt av stadig større hull til ønsket diameter er nådd. Pass på å ikke skade noen under-kjøretøy utstyr som septiktanker og ledninger vevstoler. Bruk alle festene som tilbys i pakken din, inkludert låseskiver.
4 p Hvis du skal installere et automatisk motoriserte system, kjøre ledninger fra hver utgang til en praktisk sentralt punkt hvor tilgangen er uhindret. Vanligvis de beste stedene for kontrollpanelet er i byssa, i nærheten av førersetet eller nær de viktigste inngangsdøren. Følg produsentens instruksjoner for installasjon av kontrollpanelet, ved hjelp av maljer for å beskytte ledningene på hvert punkt der de passerer gjennom et skott eller panel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117421.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles