Tauing Instruksjoner for en Polaris ATV

Hvis du ønsker å ta Polaris utenfor stien og at banen er mange miles nedover veien, må du vite hvordan du skal taue ATV. På noen Polaris modeller, er det et deksel vakt mens andre modeller er ikke utstyrt slik, så den beste måten å slepe Polaris er å koble slep stropp til sentrum av forakselen basen. Du vil også trenge et slep kjøretøy kan trygt hale vekten av Polaris. Du trenger
Tow strap
Tow kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Finn midten av forakselen foran gasstanken og under sykkelstyret. Midten av akselen vil være der høyre og venstre kontroll armene møtes på kontakten mellom de to kontrollgruppene.
2

Loop et slep stropp rundt kontakten i midten av akselen, plassere rette enden gjennom hullet på den motsatte enden. Hvis slep stroppen har en krok, så når du har skrudd stroppen rundt kontakten, låse kroken på stroppen for å feste den på plass.
3

Tilbake slepet bilen til foran Polaris. Veilede den motsatte enden av stroppen til slepet bilens bakende. Koble stroppen til sissy bar på baksiden av slepet kjøretøy hvis slepet kjøretøyet er en annen ATV. Koble stroppen til støtfanger eller ramme dersom slepet kjøretøyet er en lastebil.
4

starte motorene på både Polaris og slepet kjøretøyet. Flytt trekkvognvekt frem litt å stramme slep stroppen. Som slepet kjøretøyet beveger seg fremover, gir Polaris gass slik at begge bilene beveger seg i samme hastighet. Ikke rykk slepet stroppen mens du beveger Polaris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117652.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles