Hvor å Fastsette Camper Trailer Bremser

Camper Tilhengerens bremser drives av elektrisk-ladet magneter utplassert ved en brems som er installert i førerhuset på slepet kjøretøyet. Drifts-signal formidles fra kontrolleren til magnetene gjennom en syv-pinners trekkrok. En annen stil, surge bremsing, ble brukt på en gang, men RV industrien nå ser det utilstrekkelige og usikre. Fikse campinghengeren elektriske bremser er en grei, men viktig prosjekt, og vil typisk være nødvendig oftere for campingvogn tilhengere som brukes til langtransport i aggressive miljøer enn for de som reiser korte avstander over glatte underlag. Du trenger:
Hjulklosser
Automotive knekt
Wire kuttere
Mechanic verktøykasse
Replacement elektrisk brems forsamlinger
Lodding verktøykasse
Shrink-wrap isolasjon kit

Vis mer Instruksjoner
en

Tow camper trailer til et flatt, jevnt stykke jord hvor all-around-tilgang er uhindret, og der andre kjøretøyer som passerer vil ikke være noen fare. Låse opp hjulene på enden av akselen (e) der du skal jobbe først ved hjelp av spesialbygde bremseklosser.
2

Hev siden av campingvogn trailer der du skal jobbe først , slik at endene av akslene er løftet opp fra bakken. Konsultere trailer brukerhåndboken for å lære produsentens foretrukne jekkpunkter, og bruke bil knekt. Når dekkene er av bakken, støtte trailer på aksel står eller to peers laget av betongblokker og tre shims.
3

Sever de to ledningene på baksiden av hver campingvogn trailer brems hub med kabelkuttere, og fjern trailer brems hub skuespillere backing plate ved unbolting de tre eller fire sikringsboltene og tegne den mot midten av campingvogn trailer. Vanligvis kastet backing plate vil ha to bremseklosser og de elektriske betjenings-mekanismer festet, og hele forsamlingen vil komme bort fra hjulet trommelen i ett stykke. Rådfør deg campinghengeren eierens guide til hvordan å gå foran hvis dette ikke er tilfelle.
4

Note hvilken retning actuating armene kurven bort fra sine hengselpinnene. Den påvirkningsarm er en buet stang til hvilken er festet en elektromagnet. Hvis armen svinger rett bestille en ny høyre brems montering, og hvis armen kurvene igjen for en venstre erstatning brems forsamlingen. Sjekk at den nye forsamlingen samsvarer nøyaktig størrelse, dybde og bolt-hull mønster av den opprinnelige.
5

Sjekk innsiden av hjulet trommelen. Fôr må ikke vise tegn til overdreven slitasje eller slitasje grooves, og noen som må relined eller erstattes.
6

Installer din nye backing plate forsamlingen inn i trommelen ved å reversere fjerningen sekvens, og bolt den ordentlig på plass. Lodde en forbindelse mellom de to ledningene fra trailer til de to ledningene fra den nye backing plate, som samsvarer med fargekodede isolasjon, og bruke en shrink wrap kit å isolere skjøtene.
7

Gjenta prosessen i hver ende av hver aksel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117370.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles