Hvordan få tilgang til en ATV Motor

Få tilgang til motoren på en all - terrain vehicle ( ATV ) for å reparere den, eller å utføre vedlikehold består av å fjerne kroppen liksvøpet og andre komponenter . Toppen av motoren på omtrent alle ATV er skjult av en plast eller glassfiber kropp liksvøpet og gasstanken . Du vil trenge et verktøy sett med socket størrelser er spesifikke for ATV bolter . Du vil også trenge et godt opplyst arbeidsområde og ca 30 minutter eller mer for å få tilgang til motoren. Du trenger
Ratchet sett
Drain container
Vis flere instruksjoner
en

Fjern boltene som fester fremre høyre og venstre side av kroppen til rammen av ATV hjelp av skralle -apparatet. Boltene vil være lett synlig langs kanten av karosseriplaten . Når skruene er fjernet , trekk karosserideler utenfor rammen.
2

Slå gassen ventilen til "off" opposisjon . Gassventilen ligger mellom bunnen av bensintanken og forgasseren , den skal være i fri sikt
3

Place avløpet beholder under gassventilen . . Skru av drivstoff linje fra gass ventilen og tømme gassen i avløpet container .
4

Fjern de to boltene fra gasstanken på toppen av rammen foran på styret med skralle sett . Trekk tom gasstanken av rammen for å avsløre toppen av motoren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117795.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles