RV Storage Tips

Sommerferien er over, og nå må du finne et sted å lagre fritidskjøretøy (RV) for resten av året. Den beste lagringsløsning kan bety en investering av tid, penger og langsiktig vedlikehold omsorg. Du må finne et lagringsanlegg som kan håndtere dine krav for tilgang, sikkerhet og fasiliteter. Noen RV lagring tips kan hjelpe. Velg type fasilitet

Et utendørs lageret er rimeligere enn et innendørs anlegg, men lagre RV utendørs også betyr at det vil bli utsatt for elementene. Ultrafiolett sollys, hagl, sterk vind og regn kan føre til at det betydelige skader. Innedeler gir tak over RV, og noen har klima-kontrollerte anlegg. Ta en titt på kostnadsforskjeller å avgjøre om utgifter til forsikring og vedlikehold for en utendørs anlegg garanterer å betale de ekstra lagerleie for et innendørs anlegg.
Undersøk Plassering
< p> Velg et lagringsanlegg som tilbyr enkel tilgang til RV og nok plass for å parkere bilen, kjører inn og ut av lagringsenheten og vaske RV. Du må være sikker på at RV blir skikkelig beskyttet og tatt vare på, mens på lageret.
Spør om andre bekvemmeligheter

Noen lagerhall gi slike fasiliteter som belysning, drenering, batterilading, strøm, vann, søppel og kloakk tilgang. Hvis du ikke skal bruke noen av de ekstra tjenester, redusere utgifter ved å lagre din RV et annet sted. På baksiden, vil mange av disse fasilitetene bidra til å holde RV i god stand, noe som gjør en spur-of-the-moment turen enklere å planlegge. Det er verdt tiden din til å handle og sammenligne lagringsanlegg for å finne de fasiliteter du trenger mest. Spør om rabatter for langtidslagring eller for å kjøpe oppgraderte servicepakker. Noen anlegg vil belønne verdsatte kunder i sakte sesongen.
Sjekk din forsikring

Ikke anta forsikringsselskapet dekker din RV mens den blir lagret. Kontakte forsikringsselskapet representant for å finne ut om grensene under lagring. Sammenligne pris og politikk forsikringsselskapet tilbud, også, med den politikken som tilbys av lageret.
Bestemme nivået av sikkerhet

Sikkerhetsnivået varierer mellom forskjellige lagringsanlegg. Noen tilbyr enkle inngjerdet parkeringsplasser, mens andre har 24/7 videoovervåkning eller på stedet sikkerhetsvakter. Kontroller at hver lagring enhet har sin egen sikkerhet og brannalarm, og deretter bestemme hvilke sikkerhetsnivå vil oppfylle dine krav. Husk å slå alt av før lagring RV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117486.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles