Tilhenger Placement Tips

Riktig plassering av tilhengeraksler kan utgjøre forskjellen mellom en trailer som tauer trygt og enkelt, og en trailer som er en fare for alle rundt det når som helst det blir slept. For langt bakover og andelen av last vekt som er gjennomført på tilhengerfestet er for høy, forårsaker unødig slitasje på slep bilens fjæring og dekk. For langt frem og tilhengeren tunge vekten ikke vil være nok, slik at tilhengeren å svaie dårlig. For Enkeltakseltraktorer Tilhengere

Start med å måle lengden av tilhengeren lasteplan eller plattform, men inkluderer ikke traileren tungen. Multipliser denne lengden med 0,4. Det resulterende nummer er avstanden fra baksiden av lastekassen til midten av akselen. For eksempel, er regnestykket for en 10-fots boks: 10 x.4 = 4. Så, i dette eksempelet, bare montere akselen slik at akselen midtpunktet er fire meter fra baksiden av tilhengeren.
Double Axle Placement

festepunkt for en dobbel aksel oppsett er beregnet på samme måte som den eneste aksel ovenfor, bortsett fra at det beregnede antall er midtpunktet mellom de to aksler. Bruke samme 10-fots lasteplan som vår forrige eksempel, ville vi lage et merke fire meter fra baksiden av tilhengeren. Dette merket representerer sentrum av equalizeren for fremre og bakre våren. Når denne avstanden er kjent, er den totale lengden på våren og halve equalizer tatt, og den andre våren mount er sveiset på den avstanden fra sentrum mark ..

Andre hensyn

Ved å beregne den totale lengden på alle aksler, fjærer og equalizere å bestemme midten av forsamlingen ubegrenset antall aksler kan legges til en trailer. Bare monter akslene hvor midten av sammenstillingen samsvarer med 40 prosent merket på hengerramma. På en tre-akslet plassering, for eksempel, ville dette bety sentrum av den midterste akselen var på et tidspunkt 40 prosent i fra baksiden av tilhengeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117485.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles