Hvordan erstatte en båt Tilhenger

Å ha en båt er en luksus for mange mennesker, men hvis du har en, er det ofte rimeligere å taue båten frem og tilbake til sjøen i motsetning til å betale for en slip. Hvis du får inn i en ulykke og skade aksel, eller det bryter under vekten av båten du er tauing, må du erstatte aksel montasje. Dette er en ganske stor oppgave, og bør ta noen timer å gjøre riktig. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
1/2-inch skralle og socket sett
Assistant
Replacement aksel
Vis flere instruksjoner

en

Løft trailer med jack, og plassere den på bukker. Kontroller at tilhengeren er sikker før du krype under den, og sørge for at båten er ikke på tilhengeren, som vekten vil virke mot deg. Fjern dekkene ved hjelp av dekk jern, og legg dem til side.
2

skru fra hverandre bladfjærer fra akselen ved hjelp av 1/2-inch skralle og socket. Deretter skru ut foran hengeren av bladet våren, med 1/2-inch skralle og socket, og skyv akselen ut fra under traileren med hjelp av en assistent.
3

Skyv den nye aksel under trailer med hjelp av en assistent, og sett den på bukker over bladfjærer. Bolt foran blad våren hengeren tilbake til tilhengeren, ved hjelp av 1/2-inch skralle og socket, og monter akselen til bladfjærer, ved hjelp av fabrikken maskinvare og 1/2-inch skralle og socket.

4

Sett dekkene, ved hjelp av dekk jern, og lavere traileren ut av de bukker, ved hjelp av jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117609.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles