Hvordan Winterize en 1998 Seadoo PWC GTX

Hvis du har en bobil som en Sea-Doo PWC GTX vannscooter, er sjansen stor for at du må winterize den for lagring om vinteren. Når du winterize en campingbil, forberede deg motoren slik at ingen av dens flytende eller deler fryse om vinteren, slik at motoren er riktig funksjon til våren. Du trenger
Bensinstabilisator
Skiftenøkkel
hageslange
trakt
Bucket
Frostvæske
Dugg olje
Vis mer Instruksjoner

1.

Ta Sea-Doo ut av vannet og flytte den til et område hvor du kan jobbe, for eksempel en garasje eller i oppkjørselen.
2

Ta av bensinlokket og legge til en 8 oz. flaske drivstoff stabilisator til gasstanken. Skru korken godt til.
3

Start motoren og la den gå i ca 20 sekunder for å la drivstoff stabilisator blanding med gassen. Dette vil gi stabilisator til å flyte gjennom og forgasser.
4

Finn vanninntaksslangen som er koblet til topplokket på motoren. Denne slangen er festet til den venstre side av sylinderhodet. Løsne klemmen på slangen med en skiftenøkkel, og deretter koble fra slangen.
5

Koble en liten del av slangen til vanninntaket i trinn 4. Bruk en hageslange med kontakten avskåret fra enden. Plasser enden av slangen over innløpet kontakten på topplokket.
6

Plasser en bøtte under spyling kontakten på akterspeilet. Sett inn en trakt inn i enden av hageslangen.
7

Start motoren og la den gå til du ser vannet komme ut av spyle-kontakten. Begynn å helle frostvæske inn i trakten før du ser det kommer ut av spyle-kontakten. Fortsett å helle frostvæske sakte inn i trakten.
8

Finn luften inntakslyddemperen dekke som er på toppen av motoren. Trekk ut pluggen som er i midten av dekselet. Se side 8 på 1998 Sea-Doo GTX RFI førerhåndbok for et diagram av dekselet.
9

Spray dugg olje i inntakslyddemperen dekselet til motoren begynner å frese. Fortsett sprøyting til motoren boder for å sikre at sylinderveggene er belagt med dugg olje.
10

Fjern hageslangen fra topplokket og koble vannslangen.
11

Gjenta denne prosessen hvis det er en annen motor på Sea-Doo PWC GTX.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117621.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles