Hvordan bygge møbler for Camper

Som med alle gjør-det-selv-prosjekt i et vanlig hjem, oppfinnsomhet og dyktighet når du bygger møbler for en camper kan spare en god del penger. Komplekse elementer som strekker bord, senger og stoppede stoler er vanligvis bedre kjøpt ufullstendig, mens garderobeskap, skap, hyller og apparatet vedlegg er enkelt å tilpasse fra komplette enheter eller flat-pack, selvtillit forsamlingen produkter. Bygge classy og funksjonelle møbler for din campingvogn på et begrenset budsjett er enklere enn du kanskje tror, ​​men før byggingen kan gjøres, må du kilden de opprinnelige materialer til å bygge med. Du trenger
Snekker verktøykasse
Prefabrikkerte grunnmateriale
Lette konstruksjonsvirke
Fasteners
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp din materialer fra Oppussing varehus og camping forsyne butikkene. Elementer referert til som "hybelen forsyninger" eller lignende er vanligvis mindre enn tilsvarende elementer produsert for vanlige boliger, og kan godt tjene formålene med møbler for en campingvogn. De pleier også å være moderat priset.
2

Kjøp materiale fra meglere som er spesialister på bobiler og femte hjul. Noen har pre-strippet deler på sokkelen, klar for å plukke opp, mens andre kjører mer typiske "restverdi verft" hvor du strippe dine egne deler og betale en rabattert pris.
3

Kjøp materialet på RV rally, gigantiske verftet salg der alt på salg er for RVs: inventar som vinduer, dører og markiser, elektriske apparater som 120 - og 12-volts TV og underholdning systemer, high-end tilbehør som for eksempel bad og bysse oppgraderinger og datastyrte selvutjevnende systemer. Nesten alle tenkelige element av møbler, fra enkle skapdører gjennom å utvide drop-blad spisesuiter til full slide-out soverom, er tilgjengelig for å bli prutet over. Virksomheter som bygger møbler til RV industrien bruke disse funksjonene til å kaste scratch-and-dent gode kjøp, modell-års overskudd lager og produksjon overskridelser.
4

Sjekk ut kataloger av skreddersydde møbelprodusenter som underentrepriser utelukkende til RV industrien. Mange tilbyr selvbetjent installere flat-pack byggesett av møbler de gjøre for å bestille din, for bilen din, så sende til deg for montering og installasjon.
5

Tilpass dine produkter eller lage dine egne møbler fra scratch ved handel av vekt mot bestemmelsen. Det kan være nødvendig å gi avkall marmor benkeplater og solid mahogni skapdører å holde camper under sin totalvekt. Bruk lite tømmer lekter å ramme skap og lette kryssfiner til å bygge sidene, topper og bunner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117407.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles