Kan jeg sette et backup kamera på My Camper?

En backup kamera system ikke bare eliminerer blindsoner, men også lar deg overvåke hendelser skjer rundt din campingvogn. Du kan kjøpe et kamera-og-monitor integrert system eller kjøpe komponentene separat for å lage et oppsett som er ideell for formålet. Til dags dato, den nyeste innovasjon i kameraet og overvåking enheter er trådløse systemer med Dashbordmontert eller bakspeilet skjermer. Typiske pakkene inkluderer backup kamera, skjerm og sigarettenner plug-in, montering enheter, sikkerhet hardware, og bruksanvisning. De fleste anlegg er enkle å installere selv, eller du kan leie en profesjonell. Kameraer

Det er den 2,4 GHz trådløse senderen som eliminerer oppgaven med å trekke ledninger gjennom vegger og dørpaneler for å få kamera og monitor å "se" hverandre. En trådløs lisens plate backup kamera system er montert på lisens plate holder. En diskret kamera, kan det også ha ultrasoniske sensorer som lar deg vite om du får for nær gjenstander eller personer. Standard objektiv syn er en bred 130-graders vinkel på en vertikalt justerbar hode. Mer penger kjøper ekstra brede linser og større visning avstander. Mini kameraer har et område så liten som på størrelse med et kvartal og kan monteres direkte på metall eller glass. Den 90-graders vinkel objektivet har høy oppløsning og nøyaktig dybdesyn i et vanntett hus.
Skjermer
p Med dusinvis av modeller å velge mellom, er den eneste begrensende faktor hvor mye plass du har i førerhuset og hvor mye penger du ønsker å bruke. Skjermer kan dashbordet, installert i en solskjerm, eller pre-telegrafert inn din bakspeilet. Teknologien som brukes er utformet med gjør-det-yourselfer i tankene. Størrelsene varierer fra små to-og-en-halv-tommers skjermer til syv inches bred. Svart-hvitt eller farger, de fleste enheter har høy oppløsning skjermer og innganger for flere kameraer. Bakgrunnsbelyste kontrollene for natt visning, kan skjermene være justerbar for førerkomfort. Sidespeilpakke overvåkingssystemer er på den høye enden av prisklasse og har høy definisjon, lav refleksjon, og lite blending, og lar deg se flere kameravinkler samtidig. De kan også ha lydinnganger og innebygde høyttalere, og kommer med en fjernkontroll.

Tips og advarsler

Les alltid produsentens instruksjoner før du installerer skjermer og backup kameraer. Vær oppmerksom på at enkelte kamera systemer er utviklet for bestemte kjøretøy, så må du kontrollere hvilket system din campingvogn maker anbefaler.

Monter kameraet slik at det kan se kanten av støtfangeren bak, eliminere eventuelle blind flekk i kameraet- visningsområdet.

Noen stater, spesielt, har lover som forbyr installasjon av synlig skjermer på dashbordet eller i siktelinjen på sjåføren California.

Ikke stol på backup kamera og overvåke eksklusivt. Bruk dine sidespeil også ved sikkerhetskopiering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117503.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles