Hvor å Endre motorfester på en 2005 Suzuki kong Quad 700

The 2005 Suzuki kong Quad har en stor stål skid plate på bunnen av motoren som må fjernes før du kan få tilgang til de to motorfester. En motor festet er lokalisert i sentrum av bunnen av motorens veivaksel bak pluggen, og den andre motor-festet er lokalisert i sentrum av metallet tverrbjelken på den fremre bunnen av motoren. Begge motorfester vil bli endret på samme måte og har de samme dreiemoment spesifikasjonene. Du trenger
Motorsykkel lift
11/32-inch socket
Ratchet
19/32-inch socket
Jack
Replacement motorfester
Vis mer Instruksjoner
en

Hev baksiden av kong Quad hjelp av en motorsykkel løfte og låse heisen slik at den ikke vil flytte. Koble 11/32-inch kontakten til skralle. Fjern de to bakre boltene som friksjonsplaten til rammen ved å plassere skrallen mellom motoren og baksiden av friksjonsplaten og fjerne boltene fra metall skinnene. Gjenta denne prosessen for de fremre boltene og fjern platen.
2

Løsne den fremre motor mount bolten med 19/32-inch socket og skralle, deretter løsne den bakre festet. Hev motoren opp nok til å fjerne vekten av motoren fra de to monteringer ved hjelp av jekken. Fjern den fremre mount bolten helt og trekk mount fra beslaget. Skyv den nye mount på plass og erstatte bolten.
3

Fjern bolten fra baksiden motor mount med skralle og 19/32-inch socket, trekk deretter mount fra montering . Skyv den nye mount på plass og erstatte bolten. Senk motoren tilbake på rammen ved hjelp av jack.
4

Koble 19/32-inch kontakten til momentnøkkel og stram begge motor festeboltene til 102,6 fot-pounds ved hjelp av momentnøkkel. Legg friksjonsplate på undersiden av rammen og erstatte boltene på bæreren hull. Trekk til boltene med momentnøkkel og 11/32-inch socket til 39,2 fot-pounds.
5

Fjern jack fra under kong Quad. Senk bakdelen med motorsykkel løfte og ta heisen fra under den bakre enden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117643.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles