Hvordan erstatte de elektriske bremsene på en RV Trailer

RV Tilhengerens bremser nesten universelt elektrisk drevet, er der strøm fra en brems kontrolleren montert i førerhuset på slep kjøretøy formidlet av en syv-pinners trekkrok til elektrisk betjente magneter som i sin tur utvide bremseklossene. En alternativ metode, kalt surge bremser, eksisterer. Systemet anses verken trygt eller tilstrekkelig ved RV industrien. Den erstatter av elektriske bremsene på en RV trailer er av avgjørende betydning når en reduksjon i ytelse er kjent som ikke kan løses ved den rutinemessige utvidelse av justering mekanismer. Du trenger:
Hjulklosser
Automotive knekt
Wire kuttere
Mechanic verktøykasse
Replacement elektrisk brems forsamlinger
Lodding verktøykasse
Shrink-wrap isolasjon kit

Vis mer Instruksjoner
en

Parker hengeren på et område av flatt, jevnt underlag, hvor du har all-around uhindret tilgang. Sikkert Blokker hjulene på motsatt side av tilhengeren til slutten av akselen du skal jobbe på først.
2

Løft siden av tilhengeren du skal jobbe med først å bruke bil knekt etter tilhengeren fabrikantens anbefalte jekkpunkter. Når dekkene er ikke lenger i kontakt med bakken, støtte trailer på to par betongblokker og tre shims eller på aksel står.
3

Bruk wire cutters å kutte den elektriske ledninger forsyner eksisterende tilhengerbremser.
4

Skru fra hverandre bremsene på tilhengeren kastet backing plate. Nesten hver produsent leverer en støpt backing plate på hvilke bremseskoene og deres Betjeningsinnretninger er forhåndsinstallert, hvis dette er hvordan vognen er utstyrt trekke cast backing plate og den vedlagte sko /påvirkningsmekanisme forsamlingen vekk fra hjulet trommelen. Hvis tilhengeren er ellers utstyrt, se produsentens instruksjoner for hvordan du bør gå foran
5

Kontroller retningen som aktiveringsarmen -. Som en del av mekanismen med magnet festet - kurver unna fra sin hengselpinne. Hvis det svinger til venstre, bestille en venstre brems forsamlingen erstatning, hvis det svinger til høyre, bestille en høyre brems forsamlingen erstatning. Sørg for antallet og plasseringen av bolt montering hull i erstatning matche den originale, og at størrelsen er en eksakt passform.
6

Inspiser innsiden av hjulet trommelen. Hvis trommelen foringer er svært slitt eller grooves, må de relined eller skiftes før de nye elektriske bremser er installert.
7

Slip de nye karakterene backing plate med sine vedlagte mekanismer i hjultrommelen i en eksakt reversering av metoden og orientering at den opprinnelige ble fjernet. Bolt kastet backing plate på plass, observere moment press dersom slike er fastsatt av produsenten.
8

Koble de to avkuttede ledninger til de to ledningene som går ut fra nye backing plate. Vær oppmerksom på polariteten ved å matche den fargekodede isolasjon. Lodd tilkoblingene, og isolere med en shrink wrap ermet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117350.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles