Hvordan å gjenopplive Golf Cart Batterier

Golf cart batterier er en type bly-syre batteri som kalles "deep cycle". De skiller seg fra "startpakke" batterier som de for biler i at de bruker tykkere plater og færre av dem. Mens dette betyr ikke at de kan levere en kostnad raskt, som er nødvendig for å starte, er de mer motstandsdyktige mot pitting og fordreining av dype utladninger. Som gjør startbatterier, dyp-syklus batterier erfaring sulfation, den ledende årsak til døde batterier, der svovel ioner fra batterisyre coat blyplatene. Du trenger:
Hansker
Vernebriller
Drill
1 liter destillert vann
12 ss. Epsom salter
plast trakt
Hole caps
Batterilader
Trestings lader
Vis flere instruksjoner
en

Ta på beskyttende hansker og vernebriller i tilfelle det er en syre-sølet. Fjern batteriets kabler og flytte batteriet til et godt ventilert sted.
2

fjerne plast cellepropper på toppen, hvis batteriet gir det tilgang. Hvis cellene er forseglet, bore et hull i toppen av hver av de tre celler. Hver celle vil ha en skygge merke på plast toppen av batteriet der du skal bore. Hullene bør være stor nok til å romme slutten av en trakt.
3

Heat en liter destillert vann i en mikrobølgeovn til temperaturen er mellom lunken og koking. Ikke bruk vann fra springen, fordi dens mineraler vil belegge batteriplatene og svekke lading.
4

Løs fullt 12 ss. Epsom salter (magnesium sulfat) inn i Quart vann.
5

Hell denne løsningen i hvert av hullene i toppen av batteriet ved hjelp av en trakt. Fyll væsken opp til nivået avgrenset på batteriet.
6

Bytt cellepropper eller plug hullene med "hole caps", som du kan kjøpe på auto forsyne butikkene.

7

Sett batteriet i laderen og lade det helt opp. Bruk laderen som fulgte med batteriet eller ett spesielt designet for din type batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117576.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles