Hvordan fikse en kabel Lift System på en Palomino Pop-Up Camper

Palomino Camping Trailer Construction er en Michigan selskap som spesialiserer seg på produksjon av lette telt tilhengere. Fortroppen, morselskapet, pioner begrepet folding vegg bobiler, som kollaps som konvensjonelle pop-up camperne, men har harde vegger når utvidet. Når en vinsj i nærheten av forsiden av campingvogn er viklet, flertrådet kabel overfører effekten til løfte-mekanismer i hver av de Palomino hjørner. Kablene er under betydelig stress, både ved heving og senking av campingvogn øvre delen, og bortsett fra i ekstraordinære omstendigheter er den eneste delen av systemet som svikter og må fikses. Du trenger
Husholdningenes verktøykasse
Silikon glidemiddel
Socket satt
Replacement kabel
Vis flere instruksjoner
en

Løft taket av Palomino pop-up camper. Hvis det ikke er mulig å gjøre dette på vanlig måte på grunn av brudd på kabelen, kan du bruke en bil jack å heve den ene siden om gangen i trinnvis fremgangsmåte til taket er trukket helt ut, deretter bruke stive stenger for å støtte den. Klemme polene fast på plass.
2

Demonter vantene som omslutter den horisontale kabelen går i hvert hjørne. Enten like over gulvet eller rett under den, vil en trinse lede kablene fra sine horisontale løp til sine vertikale løp under gulvet. Ved hjelp av en gjennomtrengende silikon, smøre alle kabler og trinser og spy mekanismen. Vent 15 minutter før du fortsetter.
3

Finn distribusjon blokken. Denne enheten overfører bevegelse av singelen sveiv til de fire kablene som hever og senker taket; plasseringen under Palomino camperne varierer fra modell til modell, så ta kontakt med bruksanvisningen, hvis det er nødvendig. Følg hver kabel utover fra distribusjon blokken gjennom ordningen med trinser og guider til du finner pause.
4

Bruk en stikkontakt for å frigjøre seg mutteren som sikrer hjørnet skivene der den ødelagte kabelen går , og deretter trekke ut begge delene fra guiden tunneler som holder den på plass. I hver ende en bevegelig plate er festet over kabelen til en fange plate holdes på plass av en mutter /bolt /skive forsamlingen; bruke en socket å løsne mutteren før kabelen kommer bort
5

. Ta en bit av den ødelagte kabelen til en campingbil forhandler for å sikre erstatning du bestiller er nøyaktig samme størrelse og vekt. Leveransene tar vanligvis ikke mer enn to dager.
6

Installer den nye kabelen ved å snu rekkefølgen som du fjernet den ødelagte en. Dobbeltsjekk at kabelen er hele lengden går gjennom trinser og rør skikkelig, deretter montere hjørnet tas av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117408.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles