Hvordan å reparere delaminering av en RV Gelcoat

Rekreasjonskjøretøy , eller RVs , er vanligvis konstruert ved hjelp av enten aluminium ytterkledning eller glassfiber som utvendig slire av sine vegger . Det ytterste laget av ark glassfiber kalles gelcoat , som har blitt et dagligdags begrep som brukes for å beskrive den komplette glassfiber struktur . Faktisk delaminering i glassfiber er ikke atskillelsen av gelcoat fra harpiksbelagt matter men under separasjonen av hele glassfiber struktur fra substratlaget , vanligvis tre, til hvilken det var press - limt i fabrikken. Det er mulig å dekonstruere panelet rundt delaminering og injisere et nytt lim, men dette er en spesialist jobb som krever spesialutstyr og dedikerte lokaler. Instruksjoner
en

Rådfør deg med en telefon katalog og lage en liste over RV forhandlere og båtbyggere . Auto body butikker er vanligvis ikke utstyrt for å utføre delaminering reparasjoner.
2

Bruk en Internett - aktivert datamaskin for å søke videre. Enter " RV glassfiber ytterkledning delaminering " eller lignende i en søkemotor søkeruten , og trykk deretter på "Enter "-tasten.
3

Ring og e-post flere kontakter for å søke sitater , eller ta råd om spesialiserte verksteder og følger de fører . I en beslutning om din foretrukne leverandør, balansere budsjettmessige bekymringer med selskapets omdømme og referanser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117419.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles