Hvordan justere en Trailer Equalizer Hitch

Equalizer er merkenavnet trekkrok som tjener et dobbelt formål. The Equalizer distribuerer jevnt vekten av tilhengeren tungen over den fremre og bakre aksler på slepet kjøretøyet. Trailer tunge vekten som ikke distribueres kan forårsake uønskede håndtering som kan føre til en ulykke. The Equalizer hindrer også trailer svaie. Alvorlig trailer svaie kan føre til at taue bilen til å gå ut av kontroll. Å sørge for at Equalizer stikk presterer på full styrke, må du justere den riktig før du får underveis. Du trenger
Målebånd
Spacer skiver (følger med Equalizer stikk)
Skiftnyckel
Vis flere instruksjoner
en

Legg inn slep kjøretøy med alle elementene du vil bli tatt på turen og parkere den på et flatt og jevnt underlag. Bruk et målebånd og måle hvert hjørne av kjøretøyet på et passende referansepunkt (for eksempel bunnen av støtfangeren) til bakken. Noter disse målingene.
2

Koble belastning distribuere barer å stikk din og måle høyden på bilen igjen som i trinn 1.. Vær oppmerksom på at ideelt sett ditt kjøretøy bør slippe i alle fire hjørnene like hvis stikk er satt opp riktig. Følg påfølgende trinnene hvis det ikke gjorde det.
3

Legg avstandsskivene (til maksimalt åtte) til stikk hodet hvis stikk er under-justert, eller hvis bak på bilen falt mer enn fronten av kjøretøyet når lasten fordele stolpene ble installert. Legg avstandsstykker ved å løsne stikk hodet bolter med en skiftenøkkel i mot klokka. Vipp stikk hodet frem til å legge avstandsstykker. Stram stikk hodet bolter i klokkens retning med en skiftenøkkel.
4

Fjern avstandsskivene hvis stikk er over-justert, eller fronten på bilen falt mer at baksiden av kjøretøyet når de distribuerer stolpene ble installert. Løsne stikk hodet bolter med en skiftenøkkel og fjerne en eller flere skiver (det må være minimum fire avstandsstykker igjen på stikk hodet). Stram stikk hodet bolter med en skiftenøkkel i klokkens retning.
5

finjustere justeringer ved å fjerne eller legge til avstandsstykker i ovennevnte mote før bilen faller jevnt i alle fire hjørner. Stram alle stikk boltene når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117570.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles