Hvordan Tøm vanntanken i en Roadtrek

En av ansvaret ved å eie en Roadtrek er å sørge for at alt planlagt vedlikehold blir utført i tide. Dette vil bidra til å sikre at kjøretøyet vil vare så lenge som mulig og vil forhåpentligvis holde kostbare reparasjoner på et minimum. Under ekstremt kaldt vær, er det nødvendig å winterize kjøretøyet. En del av vinterisering prosessen er å tømme vanntanken, som du kan gjøre i en relativt kort periode. Du trenger
Roadtrek
Vis flere instruksjoner
en

Åpne alle kraner inne i Roadtrek. Også åpne vanntank fylle ventiler for å slippe inn luft til linjene. Du bør også støtte åpne pedal brukes til å spyle toalettet før du begynner.
2

Park på et sted som løfter bakhjulene over forhjulene med ca 2 inches. Hvis du ikke har noen steder med en ikke-flat mark, kan du prøve å bruke et par planker av tre å heve bakhjulene. Dette vil bidra til å sikre den fremre enden av Roadtrek er vinklet nedover.
3

Engage bilens parkeringsbremsen fullt og plassere blokker i fronten og baksiden av dekkene dine. Dette vil holde bilen i ro mens du tømme vanntanken.
4

Lukk LPG ventil og slukke vannet. LPG ventil er Liquefied Petroleum Gas ventil som ofte blir brukt for å fylle drivstoff på grill eller annen gass apparatet.
5

Løsne lokket fra bunnivået avløp linje for Roadtrek vanntank med en tang. Denne kapsel er ved enden av slangen som er festet til fronten av kloakk slangen lagring rør med en plast klemme. Du må kanskje krype under Roadtrek å få tilgang til denne lua.
6

Flytt ut fra under drenering området for å unngå å bli våt.
7

Fjern allerede løsnet cap helt. Vannet vil begynne å renne fra Roadtrek vanntank til den er tom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117431.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles