Slik konverterer en last trailer til en Camper

Tilknyttede last trailere er ofte store, uhindret områder som egner seg til konvertering til hjemmelagde towable campingbiler. De har sterke, stive rammer og karosseri, har vanligvis tak ventilasjonsventilene forhåndsinstallert, og mange har en side personell mot fronten. De grunnleggende bestemmelsene en campingvogn må råd er ly mot elementene, sikkerhet, en tilførsel av elektrisitet og vann, en bysse og et bad og sengeplasser. Omfattende verktøysett, en bred kunnskap om konstruksjonsprinsipper og et omfattende Skillset vil være nødvendig å gjennomføre dette prosjektet. Du trenger
Isolasjon
Glue
Paneling
Fasteners
Møbler
Camping utstyr
Kassett toalett /dusj combo
12-volts elektrisk krets
Vann forsyning og avløpsnett
Vis Isoler Mer Instruksjoner
en

traileren ved å kutte ned åtte-by-fire-fots stive paneler av termisk isolasjon til størrelser som passer mellom støtte hoops og løpeskinnene av tilhengeren, og deretter å lime dem på plass. Bruk paneler med en ugjennomtrengelig folie liner på den ene siden for å unngå kondens mellom lagene.
2

Linje interiøret med lette panel ved først å kutte ark med paneling til størrelse utenfor tilhenger, så flytte dem inn og feste dem til støtte hoops og lateral rails med selvgjengende maskinskruer og cup skiver.
3

Monter slike møbler som passer ditt formål. Sammenleggbare køyesenger, som er hengslet midtveis opp veggene og fold flat, er praktisk plass sparere. Kjøkken enheter er tilgjengelig fra Oppussing varehus, som kommer komplett med vask, avløp, skapdører og lås maskinvare. De fleste store stormarkeder selge camping ovner og varmtvannsberedere. Kassett toalett /dusj kombinasjoner kan være hentet fra de fleste camping eller fritidsaktiviteter forsyning utsalgssteder, og er enkle å lage private ved å henge en gardin og gardin rail.
4

Installer en 12-volts strømforsyning som inkorporerer minst belysning og noen uttak for apparater eller underholdning utstyr. Kjør forsyning fra en dyp syklus marine eller RV batteri, som kan lades via hengerfestet fra slepet kjøretøyet under gange. Den 12-volts kretser må alltid fylle ut, som betyr forsyning forlater batteriets plusspol, går gjennom apparatet, og går tilbake til batteriets minuspol.
5

Rig opp en grunnleggende vannforsyning innlemme en frisk -vann septiktanken, en 12-volts on-demand pumpe, og går av røret til vasken din, varmtvannsbereder og dusj etter behov. En tank vil være nødvendig under traileren for gråvann å avslutte inn, og noen form for operativ stengeventilen for å lette evakuering på juridiske dump stasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117432.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles