Kawasaki 220 Bayou Specs

The Kawasaki Bayou 220 er en av de vanligste all-terreng kjøretøy på off-road løyper som er rettet mot nybegynnere ryttere og familier. Det er også en av de minste og rimeligste ATV på markedet, med en utsalgspris i henhold $ 3500, som i 2010. The Bayou 220 er Kawasaki eneste ATV av sin størrelse. Den 220 søsknene er større Bayou 250 utstyrt med en 228cc motor. Motor

The Bayou 220 Motoren er en 215cc, fire-takter, aksel-drevet, luftkjølt modell. Sine bore måler 2,6 tommer og hjerneslag er 2,4 inches. Den har en relativt høy 9.3:1 kompresjon med drivstoff levert gjennom en Mikuni VM24SS forgasseren. Den elektroniske tenningen er Kawasakis DC-CDI. Den har også en rekyl backup som utgangspunkt system. Clutchen er en automatisk våt multidisc modell med makt overføres til hjulene via en femtrinns girkasse, ifølge ATV Source.
Chassis

stålramme støtter en forhjulsoppheng med enkle A-armer og doble støtdempere, med bakhjulsopphenget en Quad-Link system med to støt. Forhjulet reiser er 4,5 inches, mens bakhjulet reise måler på 4,9 inches. Foran og bak bremser er trommer.
Størrelse

forhjul størrelse er AT21X8-9 med bakhjulene måler AT22X10-10. ATV akselavstanden er 43,9 inches, med en samlet lengde på 68,7 inches. Bakkeklaring er 6,1 inches med setehøyden måler 28,7 inches. Den veier £ 403. og kan taue opp til 450 kg. Dens drivstofftanken kan bære 2,6 liter.
Basics

The Kawasaki Bayou 220 er ikke den raskeste ATV på markedet, men en grunn til Bayou 220 har beholdt sin pris lav er mangelen på fasiliteter. Den har en brems lys og doble frontlykter med høy /nærlys. Det er en ekstra belysning terminal innsiden av omslaget av ATV og elektriske tilbehør terminaler under setet. Instrumentpanelet på toppen av drivstofftanken har bensinmåler, men ikke mye annet. Det er ingen speedometer, kilometerteller, timeteller, trippteller, high-beam indikasjon eller høy temperatur lys. Den har en omvendt /nøytral indikator lys. The Bayou kommer i to farger:. Jeger grønn og kinaputt rød
Egenskaper

foran A-arm, tvilling sjokk og bak Quad-Link twin-sjokk suspensjon system er ikke en ekte helt uavhengig system, men det åpner for en komfortabel tur i ulendt terreng uten å bruke en komplisert og kostbar, helt uavhengig fjæring. ATV har foran og bak stål lasten racks. ATV er rider-vennlig med en begrenset justerbar gasspådraget for å nybegynnere praktisere sine kjøreferdigheter uten å vri på gassen for langt, og mister kontrollen over kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117696.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles