Hvor å Endre Oil i en Honda Foreman

En Honda Foreman er en All Terrain Vehicle (ATV) som er satt opp for tunge off-roading. Honda Foreman har låse differensialer som tillater denne ATV å gå fra bakhjulstrekk til 4 hjulstrekk. Honda Foreman ATV er et egnet jakt ATV samt en rancher. Motorene i Honda Foreman vil variere fra modell til modell, men oljen endrer prosessen er den samme for alle Honda Foreman ATV linje. Den type motorolje er den samme for alle så vel, men beløpet som brukes vil være forskjellig for ulike motorstørrelser. Du trenger:
oljeavtappingsbeholder
Standard skralle sett
unbrakonøkkel
Honda 4-takts motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Parker Honda Foreman på flat mark og la motoren gå i 5 minutter for å la motoren varmes opp. Plasser oljeavtappingsbeholder under veivkassen bunnpluggen. Slå av motoren.
2

Fjern pluggen fra undersiden av motorblokk med skralle sett. La motoroljen renne ned i bunnpannen. Bytt pluggen til bunnen av motorblokk og trekkes til med skralle sett.
3

Fjern den lille skruen fra siden av motorblokk med umbraconøkkel. Fjern hetten merket "Oil" fra toppen av veivkassen. Sett trakten i hullet hvor oljen cap var.
4

Hell Honda 4-takts motorolje inn i trakten til oljen begynner å komme ut av hullet hvor den lille skruen var på siden av kranken saken. Når oljen begynner å komme ut av hullet, slutte å helle og erstatte skruen. Fjern trakten og erstatte olje cap til toppen av kranken saken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117633.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles