Hvordan Wire Electric Brake på en Camper

Tilhengerbremser er nødvendig i mange stater, så før du drar på tur med en campingvogn, bør du sjekke lovene i hver stat du skal passerer gjennom. Det er en god idé å legge eller reparere de elektriske bremsene på din campingvogn selv om du finner ut at bremsene ikke er nødvendig. Det er ikke vanskelig å gjøre, og de reduserte bremselengden og økt levetid for dine slep bilen bremser vil gjøre din investering av tid og penger verdt. Du trenger
bremseklosser
10-gauge automotive ledning
Solderless kontakter
Crimpverktyg, Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
1 < p> Kontroller at taue bilen har en elektrisk brems kontrolleren installert. Hvis den ikke gjør det, må man være lagt til en elektrisk trailer brems å fungere.
2

Undersøk ledningene på tilhengerens elektriske kontakten. En trailer med elektriske bremser vil ha en kontakt med minst fem ledninger festet. Den blå ledningen er for bremsene på tilhengeren. Denne kontakten må samsvare med slep kjøretøy kontakten, som også skal være utstyrt med en blå brems wire for bremsen kontrolleren.
3

Se bak på tilhengeren hjul og merk de to ledningene som går ut fra bremsen backing plate. Ved hjelp solderless kontakter og selvgjengende skruer, koble en ledning fra hver brems på tilhengeren rammen.
4

Bli den andre ledningen fra hver bremsen til den blå ledningen fra trailer-kontakten med loddefri kontaktene. Bruk 10-gauge for å forlenge den blå tråd, som er nødvendig, for å nå begge sider av hengeren. Pakk alle kontakter med elektrisk tape for å hindre korrosjon i kontaktene.
5

Test driften av elektrisk brems ved midlertidig å koble et batteri til tilhengeren og leverer 12 volt til den blå ledningen i traileren plugg. Koble batteriets minuspol til tilhengeren rammen. Tilhengeren skal bremsen fast brukes når den blå ledningen er spenningssatt med 12 volt. Alternativt kan du teste bremsene ved å koble tilhengeren til slep kjøretøy og bruke bilens bremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117595.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles