Hvordan Wire en 6 Plugg for en Trailer

Vanligvis brukes på fritidsaktiviteter tilhengere og hest trailere, gir 6-ledning plugg en ekstra krets til tilhengeren til å drive elektriske bremser, og en annen til enten lade et batteri, strøm interiør lysene , eller kanskje omvendt lys. Kopling av denne pluggen er en oppgave som alle med en grunnleggende forståelse av bilbransjen ledningsnett kan oppnå på kort tid ved hjelp av noe mer enn en skrutrekker og wire stripper. Du trenger
skrutrekker
Wire stripper
Vis flere instruksjoner
en

kjøre nye ledninger for tilhengeren om nødvendig. Ved hjelp av multi-strand fargekodet trailer kabling gjør hele jobben enklere og oppfyller industristandarden for trailer kabling. Fest ledningen til trailer ramme med klips eller nylon tråd ties.The ledningene kobles som følger: Hvit - Trailer frameBrown-Running lightsBlue-Electric brakeYellow (eller rød) - Venstre turnGreen-Høyre turnBlack-12 volt strøm (for batterilading eller hjelpemotor lights)
2

Koble ledningene på slep bilen til tilhengeren kontakten som vist på tegningen. Strippe tilbake ca 1/4 tommers av isolasjon fra ledninger før du setter dem inn i riktig terminal av mottaket. Coat alle forbindelser med dielektrisk fett for å hindre korrosjon av ledninger.
3

Strip 1/4 centimeter isolasjon fra ledninger på tilhengeren og koble til tilhengeren pluggen som per diagrammet . Klemme ledningene i terminalen med klemskruene, gjør at de er strammet. Alle tråder av hver ledning skal settes inn i terminalene som noen som er utelatt kan forårsake kortslutning. Ledninger og plugg bør strekke seg utover tilhengeren coupler med minst en fot å gi nok slakk for at hjulet på tilhengeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117477.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles